DAMIR KRAJAČ/Cropix
ZA KRAJ SEZONE

I to je moguće: Torcida čestitala Dinamu na naslovu prvaka uz fotografiju tovara i dalmatinca

MNK Torcida ima ozbiljne namjere za nadolazeću sezonu
Piše: SNObjavljeno: 18. svibanj 2024. 13:37

Futsal Dinamo je 3:1 pobjedom u prepunom Draženovom domu protiv Olmissuma obranio titulu malonogometnog prvaka države. Završena je time još jedna sezona najpraćenijeg i najbrže rastućeg dvoranskog sporta u Hrvatskoj.

Iako su se od doigravanja za prvaka oprostili još u četvrtfinalu, i to upravo od Futsal Dinama (2-1 u seriji), MNK Torcida nije propustila priliku čestitati zagrebačkom klubu na osvojenom naslovu.

Na Instagramu su, zanimljivo, objavili fotografiju psa dalmatinca zavijenog u šal Torcidinih boja te magarca, odnosno tovara, zavijenog u plavi šal Dinamovih boja.

Osvrnuli su se na odrađenu sezonu te čestitali prvacima, kao i novopečenim prvoligašima, HMNK Rijeci i Futsal Aureliji. Do iduće je sezone još dugih pet mjeseci, no u Torcidi su već odavno počeli s nadogradnjom momčadi i dizanjem kluba na viši nivo.

Nedavno su potpisali Franca Jelovčića, kapetana hrvatske futsal reprezentacije, najavljena su još brojna znamenita pojačanja, a da u klubu imaju ozbiljne namjere dali su naslutiti zadnjim citatom "svima je jasno da kod Torcide neki novi vitar puše..."

Linker
26. rujan 2024 17:53