ATILA ALTUNTAAY Anadolu Agency Via Afp
POTRESNA ISPOVIJEST

Ibrahimović se slomio nakon smrti brata: ‘Izdahnuo je preda mnom, a kada sam na sprovodu uzeo lopatu...‘

‘Teško mi je bilo sve to shvatiti. Bio je premlad, bio je moj brat‘, rekao je Zlatan
Piše: SNObjavljeno: 25. srpanj 2023. 12:53

Legendarni Zlatan Ibrahimović se ove godine umirovio od nogometa u 41. godini života. Iako su Ibru pratili brojni mediji, mnogi nisu znali da je slavni švedski napadač imao i brata Sapka. Nažalost, nogometaš je ostao bez brata 2014. godine. Sapko je preminuo od raka i to pred Zlatanovim očima.

- Podigao sam pogled prema ocu Šefiku, vidio sam da su stvari ozbiljne, nisam mogao disati. Sapko me čekao prije smrti, htio je da budem pored njega. Izdahnuo je preda mnom - rekao je jednom prilikom Ibrahimović pa dodao kako je tek na sprovodu shvatio što se dogodilo:

- Sahranili smo ga po muslimanskim običajima. Otac je prvi lopatom bacio zemlju na kovčeg, a onda je došao red na mene i zaledio sam se. Spustio sam lopatu na zemlju i shvatio da to znači da prihvaćam da je on preminuo. U mojoj glavi je i dalje bio živ. Teško mi je bilo sve to shvatiti. Bio je premlad, bio je moj brat. Otac tada nije ni suzu pustio. Dan kasnije otišao je sam na njegov grob i plakao cijeli dan - prisjetio se Ibra najtežih trenutaka u svojem životu.

Linker
01. ožujak 2024 19:23