KAT/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
REAKCIJA ŠVEDSKE IKONE

Ibrahimović spustio Ronaldu zbog izjava o legendarnom napadaču! Zlatanove riječi glasno su odjeknule

I sam je nekad igrao na Old Traffordu, a kvalitetu Waynea Rooneyja nikad nije osporavao
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 20. studeni 2022. 18:03

Nogometni svijet i dalje bruji o intervjuu koji je Cristiano Ronaldo dao engleskom novinaru Piersu Morganu prošloga vikenda. Portugalska zvijezda iznijela je tada ‘‘prljavi veš‘‘ vezan uz Manchester United, a osvrnuo se i na komentare svojeg bivšeg suigrača, umirovljenog engleskog reprezentativca Waynea Rooneyja, smatravši kako je nekadašnji napadač ‘crvenih vragova‘ ljubomoran na njega. Svoj sud o tome dao je Zlatan Ibrahimović, u svojem stilu...

Ibrahimović se susreo s Rooneyjem na dodjeli nagrada Globe Soccer Awards. Švedski napadač upitao je Rooneyja je li još uvijek u formi, a na taj se način sarkastično osvrnuo na izjavu Ronalda kojom je poručio da je Rooney već dugo vrijeme u mirovini, dok je on i dalje na top razini. "Tko god je igrao s Wayneom Rooneyjem, mora biti sretan jer ih je on učinio boljim. Kada je igrao s Cristianom Ronaldom, sav posao je radio Rooney, ali Ronaldo je dobio pohvale za golove", citirao je Ibrine riječi Sport Bible.

Ibrahimović je s engleskim napadačem dijelio svlačionicu na Old Traffordu u sezoni 2016./17. Rooney je pak suptilno odgovorio na Ronaldovo opovrgavanje rekavši kako je normalno da peterostruki osvajač Zlatne lopte izražava svoje osjećaje u takvim godinama. Napadač AC Milana, unatoč tome što je stariji od Ronalda i Rooneya, još uvijek igra. Trenutno je izvan terena zbog ozljede križnog ligamenta, ali nema namjeru uskoro u mirovinu.

Linker
24. travanj 2024 08:16