Igor Bišćan

 GORAN MEHKEK Cropix
OVOME SE NISU NADALI

Igor Bišćan odbio klub iz susjedstva! Kontaktirali ga u nadi da će im se vratiti, njegov odgovor ih šokirao

Dojučerašnji trener Modrih mogao je već biti imenovan za trenera, ali odlučio je reći - ne
Piše: SNObjavljeno: 11. listopad 2023. 18:11

U posljednjim danima slovenski nogomet doživio je pravu buru zbog promjena na trenerskim klupama u najvažnijim klubovima. Ante Šimundža se vratio na klupu NK Maribora, dok je Damir Krznar preuzeo Celje nakon odlaska Alberta Rierea. No, jedna od najzanimljivijih priča dolazi iz tabora ljubljanske Olimpije, gdje su trenutačno u potrazi za novim šefom svlačionice.

Prema dobro obaviještenim izvorima, situacija u Olimpiji nije nimalo idealna. Momčad nije zadovoljna svojom trenutačnom formom i postignućima u domaćem prvenstvu i Konferencijskoj ligi. Razmišlja se o promjeni na klupi, a sportski direktor Igor Barišić je već krenuo u potragu za novim trenerom.

Jedno ime izdvaja se iz liste kandidata - Igor Bišćan. Bišćan je dobro poznato ime u slovenskom nogometu, posebice zbog svog uspjeha s Olimpijom u sezoni 2017/2018 kada je osvojio i prvenstvo i Kup. No, prema informacijama iz Slovenije, Bišćan je trenutačno odbio ponudu za povratak u klub.

Odgovor Igora Bišćana na poziv sportskog direktora Olimpije izazvao je mnogo pitanja. Za sada ostaje nejasno zbog čega je Bišćan odbio ponudu za povratak u klub s kojim je ostvario toliko uspjeha. Hoće li Olimpija uspjeti uvjeriti bivšeg trenera da preuzme kormilo momčadi ili će krenuti u potragu za drugim kandidatom, ostaje za vidjeti.

Linker
23. travanj 2024 10:05