SN
SuperSportske HNL fantasy

Igrač kola bio je napadač Rijeke koji je dvaput probio Livakovića, Krovinović prvi put u idealnih 11!

Četiri igrača Dinama, tri Hajduka, dvojica lokosa te po jedan iz Gorice i Rijeke čine najbolju ekipu
Piše: PromoObjavljeno: 06. kolovoz 2021. 14:34

Jučer smo apsolvirali prošlo 3. kolo HNL-a, a sad je vrijeme da analiziramo i 3. kolo HNL fantasyja. Najbolji igrač SuperSportske HNL fantasy kola bio je igrač Rijeke Issah Abass koji je sa svoja 2 copy-paste pogotka Livakoviću osvojio 11 fantasy bodova. Četiri igrača Dinama, 3 igrača Hajduka, 2 igrača Lokomotive te po jedan igrač Gorice i Rijeke čine najbolju igračku momčad minulog kola.

Napadački trio čine igrač kola Abass (11b), Mislav Oršić koji je svojim pogotkom nakon greške Labrovića osvojio 9 bodova, te Matar Dieye koji je ponovno mogao osvojiti i više fantasy bodova da drugo kolo za redom nije promašio zicer (8 b). Svakako trio koji bi bio pojačanje za svaku momčad HNL-a.

image
SN

Vezni red čine drugo kolo za redom Majer (10 b) i Franjić (7 b). Majer je, premda je odigrao utakmicu u kojoj je imao grešku koja je izravno dovele do pogotka protivnika, u napadu ponovno odradio svoje i opet se upisao u strijelce za ‘modre’. Krovinović je prvi put od dolaska u Hajduk u fantasy momčadi kola nakon što je uz titulu igrača utakmice zaradio i 4 fantasy boda protiv Šibenika. Lukas Kačavenda je svojim šmekerskim pogotkom osigurao 3 boda Lokosima, te je sebi priskrbio 10 fantasy bodova za ekstra potez protiv ‘crnih iz Sigeta’.

image
SN

Obranu čine Lovrencsics (9 b) koji je asistirao za jedini pogodak na utakmici protiv ‘narančastih’, Miličević (9 b) koji je bio strijelac u pobjedi Lokosa protiv Dragovoljca i Dino Perić koji igra kao standardni stoper Dinama u HNL-u. Modra pedesetpetica je zatresla mrežu Riječana u 9. minuti derbija, a premda je njegova momčad primila 3 pogotka održao se na 6 fantasy bodova.

image
SN

image
SN

Nakon još jednog uzbudljivog kola, pred nama je fantasy kolo koje se sastoji od samo 3 utakmice. S obzirom na preostale parove bit će iznimno teško predvidjeti pobjednika u dvobojima između Slavena i Šibenika, te Gorice i Hajduka, a samim time i sastaviti svoju fantasy momčad.

Uz to, iznimno će teško biti predvidjeti i u kakvom će stanju biti Osijek nakon Sofije i hoće li Hrvatski Dragovoljac moći uzeti poneki bod od favorita. Bilo kako bilo, kolo starta u subotu u 20 sati, stoga složi svoju fantasy momčad dotad i nadmaši sve svoje prijatelje jer ikonski je pratiti i voljeti HNL!

Linker
04. svibanj 2024 10:05