Stjepan Radeljić
‘RIJEŠIT ĆEMO TO UBRZO‘

Igrač Osijeka u Madridu je doživio najljepši trenutak, no hoće li se vratiti u HNL? ‘Još nismo pričali‘

‘Život je dosta siromašan, mi smo trenutno jedina pozitivna vijest. Čitava država je uz nas‘
Piše: SNObjavljeno: 26. listopad 2021. 23:01

Jedan nogometaš Osijeka trenutno proživljava prekrasne nogometne trenutke, ali ne u dresu hrvatskoga kluba, već onoga apsolutne senzacije Lige prvaka - moldavskoga Šerifa.

Stjepan Radeljić je u Šerif stigao u veljači, a posudba mu istječe krajem ove godine kada će sve strane sjesti za stol i donijeti odluku o nastavku njegove karijere.

"Posudba mi završava u prosincu, još nismo ništa razgovarali, ali riješit ćemo to ubrzo pa vidjeti što i kako dalje", rekao je Radeljić za Dnevni Avaz.

Ovaj 24-godišnji branič iz Bosne i Hercegovine od dolaska u Šerif upisao je 31 nastup te pritom zabilježio dva pogotka i tri asistencije. Dobio je i priliku u Ligi prvaka pa je tako upisao skromne četiri minute u velikoj pobjedi protiv Shakhtara (2:0) te 45 u porazu od Intera (3:1), dok je senzacionalnu pobjedu nad Real Madridom (2:1) odgledao s klupe.

image

FABRIZIO CARABELLI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Nadali smo se i potajno priželjkivali da nešto možemo napraviti u ovoj grupi što smo na kraju i učinili, možda nismo očekivali baš te dvije pobjede, ali naš trud i rad se isplatio na kraju tako da smo svi sretni i zadovoljni", komentira Stjepan i dodaje:

"Pobijediti Real na Bernabeuu je sigurno dosad najljepši trenutak u mojoj karijeri, a vjerujem i ostalim suigračima. Mogu samo reći da sam presretan što sam dio ovoga kluba i što se natječemo na najvećoj mogućoj razini."

Otkrio je i kakav je život u Tiraspolu.

"Život je dosta siromašan, a nogometni klub je trenutno jedina pozitivna vijest. Svi slave uspjeh kluba i mogu reći da je čitava država uz nas", zaključio je Radeljić.

Linker
27. travanj 2024 04:19