HRVATSKA UDRUGA NOGOMETNI SINDIKAT/FACEBOOK
POKAZALI ZUBE

Igrači bez ugovora slavili u prijateljskom dvoboju protiv Gorice, zabio bivši napadač Hajduka

Bila je ovo njihova druga utakmica nakon što su na Rujevici izgubili od Rijeke
Piše: SNObjavljeno: 24. lipanj 2023. 18:45

U pripremnoj utakmici održanoj u Turopolju momčad nogometaša bez ugovora ostvarila je nevjerojatnu pobjedu nad prvoligašem Goricom s 2:1. Utješni pogodak za domaćina postigao je Luka Kapulica u 90. minuti, dok su za momčad igrača bez ugovora zabili Leon Kreković i Matko Babić. Kreković je bivši napadač Hajduka i Šibenika dok Babić, dijete Dinamovog omladinskog pogona, neće nastaviti suradnju s rumunjskim Hermannstadtom.

Utakmica je bila dio kampa Hrvatskog nogometnog sindikata koji već deset godina pomaže igračima bez kluba. Kamp pruža priliku ovim igračima da ostanu u formi, pripreme se za buduće prilike i potencijalno pronađu nove timove.

Momčad igrača bez ugovora, poznatija kao HUNS (Hrvatska udruga nogometnih djelatnika), također je odigrala utakmicu protiv Rijeke na Rujevici, gdje je početkom tjedna izgubila 2:1. U stožer HUNS-a nalaze se Ivica Landeka, Pero Pejić, Filip Čuljak i Faris Sarić.

Trener momčadi bio je bivši reprezentativac Ivica Banović, za kojega se nagađa da će iduće sezone voditi juniore Dinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 00:26