Ronaldo i dalje privlači veliku pažnju fanova

 KE YI Imaginechina Via Afp
NIJE TO NI SLUTILA

‘Igrala sam loto svaki dan, nadala se jackpotu, a dobitni listić je već razbijao stvari u dnevnom boravku‘

Ronaldo je imao sjajnu karijeru, ali ozljede su ga zaustavile da napravi i više.
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 17. studeni 2021. 11:24

Nije mali broj onih nogometnih zaljubljenika koji i dalje smatraju da je Luis Nazario de Lima jedan od najboljih nogometaša svih vremena, a još je više onih koji će uvijek istaknuti kako je on 'pravi Ronaldo', a na spomen ovog portugalskog uvijek dodati i ime, Cristiano Ronaldo.

Bilo kako bilo, 'brazilski' Ronaldo je imao uistinu sjajnu karijeru, igrao u Cruzeiru, PSV-u, Barceloni, Interu, Realu, Milanu i Corinthiansu, a za reprezentaciju Brazila je odigrao 98 utakmica i postigao 62 gola. No, ozljede su ga ipak koštale još većih uspjeha pa svim onim zaljubljenicima s početka teksta ostaje žal što nije napravio još više.

I Ronaldo je, kao i mnogi drugi brazilski nogometaši, imao tepko djetinjstvo u kojem mu je nedostajalo puno toga, a njegova majka se trudila osigurati mu puno toga. Kako nije imala dovoljno financijskih sredstava često je igrala lutriju, a to razdoblje je sada prepričala brazilskim medijima.

"Igrala sam loto svaki dan nadajući se da ću osvojiti jackpot, ali nisam ni znala da dobitni listić već razbija stvari u dnevnom boravku svojom nogometnom loptom", rekla je Ronaldova mama Sonia.

Jackpot. I više od toga. To je bio Ronaldo, ne samo za svoju majku i obitelj, nego i za sve oni koji vole nogomet...

Linker
06. svibanj 2024 03:19