Ana Quiles je navodno nova ljubav Ikera Casillasa

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
LEGENDA OPET LJUBI

Iker Casillas pronašao novu ljubav - ponovno je pao na prekrasnu novinarku, ono ipak nije bio intervju...

Slavni bivši golman Real Madrida je nakon braka s novinarkom Sarom Carbonero pronašao njenu kolegicu
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 06. veljača 2023. 06:29

Iker Casillas opet ljubi. Nakon što je bio u braku s televizijskom novinarkom Sarom Carbonero, legendarni vratar Real Madrida i španjolske reprezentacije pronašao je još jednu medijsku djelatnicu.

Riječ je o Ani Quiles, talijanskoj novinarki s kojom je viđen u jednom restoranu u Rimu. Ana radi na kanalu Rai 2, a na Svjetskom prvenstvu u Kataru također je nekoliko puta viđena u Casillasovom društvu.

Smatrali su tada svi da je riječ o profesionalnom odnosu, odnosno da Ana radi reportažu o Ikeru, no čini se da su ipak u ljubavnoj vezi. Barem tako sugeriraju talijanski mediji navodeći kako je njihovo druženje bilo ‘veoma blisko i daleko od prijateljskog‘.

Casillas je s bivšom suprugom bio više od 10 godina, a svjetski je poznat njihov poljubac nakon intervjua koji je uslijedio kad je Španjolska 2010. godine postala svjetski prvak.

S protokom vremena ispostavilo se kako ta veza ipak nije idealna, te se par rastao 2021. godine. U međuvremenu je njegova bivša supruga pronašla novog partnera, glazbenika Nacha Taboada, s kojim žive i njena i Ikerova djeca.

Casillas je sada ‘odigrao kontru‘ i pronašao utjehu u drugoj novinarki. Talijanski mediji ističu kako su Iker i Sara ostali u dobrim odnosima, najviše zbog toga što eventualnim svađama i neslaganjima ne žele povrijediti svoju djecu...

Linker
01. prosinac 2023 23:42