Marko Lozo, Goran Tomić, Patrik Mršnik i Robert Šola
 SCREENSHOT
SUPERSPORTSKE

Imamo Vatrenog koji bi mogao postati novi De Bruyne: ‘Kad bi ga Pep uzeo pod svoje, on bi eksplodirao!‘

‘Možda mu uz sav taj talent kojeg ima nedostaje još malo one pozitivne prljavštine...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. studeni 2020. 07:59

U 11. epizidi Supersportske podcasta gostovali su strateg Lokomotive, aktualnog hrvatskog nogometnog doprvaka, Goran Tomić i nogometni trener Marko Lozo. Nakon tjedna u kojem su svoje obveze za ovu godinu završile reprezentacije vrijeme je bilo za sumiranje dojmova i sređivanje računa. U tome je pomogao i Robert Šola, glavni urednik tiskanog izdanja Sportskih novosti.

- Mogu reći da možemo biti zadovoljni viđenim. Ne toliko zbog poraza, ali izbornik je sasvim sigurno dobio odgovore na neka pitanja koja ga muče. Pred nama je Euro, opet ćemo biti jaki i ne treba sumnjati da će Hrvatska odigrati sjajan turnir sljedećeg ljeta - rekao je Tomić.

Posebnu pažnju posvetili smo Mateu Kovačiću, dvostrukom strijelcu u dvoboju protiv Portugala. Konačno smo od njega vidjeli pravu partiju, ovoga puta i sa zapaženim realizatorskim učinkom.

- Kad me pitaju inače što se događa s Mateom, ja kažem da bih volio da ga pod svoje uzme Pep Guardiola. Onda bi on eksplodirao, bio bi njegov novi Kevin de Bruyne! Kad razmišljaš o tome zašto se takav ekstremno klasni igrač ne nameće, možda je introvertan. Možda mu uz sav taj talent kojeg ima fali i malo karaktera. Da ima malo pozitivne prljavštine, možda bi bio još bolji - rekao je Lozo.

Razgovaralo se i o povratku HNL-a, Tomićevu Lokomotivu već u petak očekuje dvoboj s Varaždinom, vrlo bitan za situaciju u donjem dijelu ljestvice. Interes će izazvati i dvoboj Osijeka i Dinama, a i Hajduk očekuje neugodno gostovanje u Koprivnici. Baš je na utakmici te dvije momčadi naš gost prvi i zasad jedini put sjedio na klupi Hajduka, bilo je to u prosincu 2016. godine..

- Mi smo tada imali bolju ekipu nego što je ova današnja. Mislim da Hajduk ovakav ne može ići u Koprivnicu s mišlju da će pobijediti. Opet počinju priče o izgubljenoj sezoni, o selekciji za sljedeću u drugom dijelu ove. Hajduk ima dobre juniore kojima bi trebao dati priliku da igraju već sada - rekao je Lozo.

Cijeli podcast Supersportske #11 pogledajte u nastavku

Linker
20. travanj 2024 11:33