DONALL FARMER/AFP
U policiji na hlađenju

Incident na Otoku: Legenda Manchester Uniteda uhićena zbog sumnje u fizički napad na svoju djevojku

Giggs i Greville započeli su vezu 2017., a otad su u nekoliko navrata prekidali, pa se mirili
Piše: SNObjavljeno: 03. studeni 2020. 08:26

Ryan Giggs, legendarni bivši nogometaš Manchester Uniteda, uhićen je pod sumnjom da je fizički napao i ozlijedio svoju djevojku Kate Greville.

Policija je došla na adresu Giggsove 1.7 milijuna funti vrijedne vile u Worsleyju u 22 sata u nedjelju nakon što su dobili anonimnu prijavu.

Nakon uvida danas 46-godišnji izbornik velške reprezentacije uhićen je pod sumnjom fizičkog napada, te je kasnije pušten nakon plaćene jamčevine.

"Ryan Giggs negira sve optužbe iznesene protiv njega. Surađuje s policijom i to će nastaviti raditi u istrazi u tijeku", poručio je Giggs putem svog agenta.

Nogometni savez Walesa otkazao je u svjetlu ovakvih informacija press konferenciju zakazanu za danas uoči nadolazećih utakmica protiv Sjedinjenih Američkih Država, Finske i Republike Irske.

Giggs i Greville započeli su ljubavnu vezu 2017. godine, a otad su u nekoliko navrata prekidali, pa se mirili. Upoznali su se 2013. godine kada je ona počela raditi odnose za javnošću u Hotelu Football čiji je on suvlasnik.

"Žena u tridesetima je zadobila manje ozljede, ali nije trebala liječničku pomoć. Uhićen je 46-godišnjak pod sumnjom fizičkog napada", priopćili su iz policije za The Sun.

Vijest o početku ljubavne veze između Giggsa i Greville stigla je sedam mjeseci nakon što se slavni nogometaš rastao od supruge Stacey koju je godinama varao, između ostaloga i sa Natashom, djevojkom brata mu Rhodrija. Bivši suprug Greville Damian Burke optuživao je tadašnju suprugu za preljub s Giggsom još 2015. godine, 18 mjeseci nakon što je počela raditi za njega, ali par je u to doba negirao ljubavnu vezu.

Linker
20. travanj 2024 09:29