COLONNESE

Inter je trebao zadržati Livaju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2013. 16:15

Ozljeda Diega Milita natjerala je čelnike Intera na očajničku potragu za napadačem. Tim je povodom na probu među ''nerazzurre'' došao 33-godišnji John Carew.

Norvežanin je od ljeta prošle godine bez kluba, a kao slobodan igrač smije potpisati ugovor i izvan prijelaznog roka. No, u Interu ga najprije žele isprobati, što zbog duge stanke, što zbog činjenice da se baš nije previše snašao tijekom jedne sezone u Seriji A kada je igrao za Romu.

Francesco Colonnese, nekadašnji branič Rome, Intera i Lazija uvjeren je da su ''nerazzurri'' pogriješili što su tijekom zime pustili na posudbu 19-godišnjeg hrvatskog napadača Marka Livaju. Podsjetimo, mladi je hrvatski nogometaš prošli vikend u prvom nastupu za Atalantu od prve minute postigao dva pogotka premda to nije bilo dovoljno ni za bod protiv Rome (2-3).

- Carew u Italiji nije bio dobar. Najbolji je bio u Engleskoj gdje se oslanjao na svoje fizičke predispozicije. No, zbog odlaska Livaje, Interu sada treba novi napadač. Je li bilo pogrešno pustiti ga? On je mlad i perspektivan igrač i ja bih ga zadržao - naglasio je Colonnese za TuttoMercatoWeb.

Linker
20. rujan 2024 19:27