ETTORE GRIFFONI Nurphoto Via Afp
PRENOSE TALIJANI

Inter sprema veliku operaciju na ljeto, a u čitavoj priči ključan će biti status Marcela Brozovića

Gazzetta ističe kako je Brozović nakon SP-a izgubio standardnu poziciju u veznom redu Intera
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 04. ožujak 2023. 13:45

Veznjak Barcelone Franck Kessié rado bi se vratio u Italiju. Ranije je bio član Milana, a sad ga u svoje redove zove gradski rival Inter.

Priču je aktualizirao ugledni talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport, koja u subotnjem broju spominje i upitnu budućnost Marcela Brozovića u redovima Nerazzurra.

Ranije se potencijalni Kessiéov transfer povezivao s Brozovićem u smislu razmjene, odnosno odlaska hrvatskog reprezentativca u redove katalonskog velikana.

Sad to više nije tako usko povezano, no Gazzetta ističe kako je 30-godišnji Brozović nakon Svjetskog prvenstva, s kojeg se vratio ozlijeđen, izgubio standardnu poziciju u veznom redu Intera. Broz je zbog ozljede mišića izbivao i uoči puta u Katar, te je njegovu poziciju ‘šestice‘ u međuvremenu preuzeo Turčin Hakan Calhanoglu.

image
ETTORE GRIFFONI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Ettore Griffoni/livemedia/shutterstock Editorial/profimedia

Opcija razmjene igrača u slučaju Kessié-Brozović i dalje je aktualna, piše talijanski list, no više nije jedina mogućnost.

Inter je reprezentativca Obale Bjelokosti označio svojom glavnom metom u ljetnom prijelaznom roku, te će Nerazzurri na ljeto biti voljni razmotriti ponude za Brozovića...

Linker
14. travanj 2024 19:00