DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
MOGLO BI BITI PROBLEMA

‘Ispadanje Dinama bila bi senzacija, Modri moraju biti ozbiljni da izbjegnu kiks, posebno zbog terena‘

Bivši dinamovac Damir Milinović upozorava Krznara i društvo uoči utakmice Hrvatskog kupa
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 22. rujan 2021. 13:28

Jedna od najjačih poveznica Orijenta i Dinama svakako je Damir Milinović. Igrao je za oba kluba, bio donedavno trener Orijenta, sad je, pak, na klupi Zagorca iz Krapine.

Dakle, kako bi utakmica Hrvatskog kupa (16.00) u srijedu na Krimeji mogla izgledati iz njegova kuta?
- Očekujem zanimljivu utakmicu, u odličnom ambijentu. Sad, koliko će ona na kraju biti i neizvjesna, to ne znam, Dinamo je ipak bolji, jači, veći klub, ali sigurno će biti dobra utakmica i prava fešta - kaže Milinović, koji dobro poznaje obje momčadi. Posebno Orijent.


- Orijent je kvalitetan, igra dobro, ima nekoliko mladih igrača, a čitava će momčad protiv Dinama htjeti pokazati najbolje od sebe. Ne može u ovom trenutku doći jače ime na Krimeju, momčad koja igra Europsku ligu, igrači koji su igrali Ligu prvaka, naravno da će se svi htjeti predstaviti u najboljem svjetlu protiv takvog suparnika.


No, Dinamo ipak nije u nekoj velikoj formi, može li to odigrati ulogu u ovom dvoboju?
- Bez obzira kakav Dinamo bio trenutno, svima je jasno da su Modri favoriti i da bi njihovo ispadanje bila senzacija, iako je Orijent uistinu dobar. Međutim, Dinamo nikako ne smije podcijeniti domaćine, ne smije Krznarova momčad doći opušteno, jer tad bi moglo biti problema. Saveznik Orijentu je i skučen travnjak, nema toliko prostora za razvijanje igre, što može Dinamu otežati posao. Moraju Modri biti vrlo ozbiljni da im se ne bi dogodio kiks - kazao je Milinović.

Linker
06. svibanj 2024 02:00