Angel Di Maria

 LUIS ROBAYO Afp
KRAJ JEDNE EPIZODE

Isplivala nova snimka kaosa! Di Maria pljunuo na navijače pa nakon toga šokirao Argentince: ‘Opraštam se...‘

‘Nitko ne zaslužuje tako loš tretman, niti udarce, obitelji i uplašenu djecu na stadionu...‘
Piše: SNObjavljeno: 23. studeni 2023. 18:31

Ne smiruje se bura koja je nastala na dvoboju Brazila i Argentine. Susret na Maracani je prekinut na pola sata zbog navijačkih sukoba s policijom i općeg kaosa na stadionu. Sada je na društvenim mrežama osvanuo novi video koji pokazuje kako je Angel Di Maria pljunuo prema navijačima Brazila koji su njega i suigrače zalili pivom.

Di Maria i društvo su se povlačili u tunel nakon što je počela tučnjava policije s navijačima na tribini pa je Messi poveo ekipu u svlačionicu. Kada su prilazili tunelu, Argentince su navijači zasuli pivom, a Di Maria je uzvratio pljuvanjem u njihovom smjeru.

Nekoliko dana kasnije Di Maria se oglasio na Instagramu. Osvrnuo se na nemile događaje na Maracani i najavio opraštanje od reprezentacije.

"Došla je, eto, i zadnja utakmica playoffa za mene. Ne mogu riječima opisati koliko mi ovacije koje dobivam u zadnje vrijeme ispunjavaju dušu. Uživam u svakoj sekundi te pažnje, kao i pažnje mojih suigrača, njih, mojih prijatelja bez kojih ova priča ne bi imala isti smisao. Njihova ljubav me napravila ovime što sam danas", napisao je Di Maria pa dodao:

"Nažalost, ne možemo zaboraviti događaje koji su se odvili na stadionu. Nitko ne zaslužuje tako loš tretman, niti udarce, obitelji i uplašenu djecu na stadionu gdje je sve što se trebalo dogoditi bilo gledanje i uživanje u utakmici u okvirima nogometnog folklora. Nadamo se da se ovakve stvari nikada više neće dogoditi. Mi kao igrači ćemo uvijek braniti naš narod, bez ikakvih sumnji", poručio je Di Maria.

Argentinac je potom najavio oproštaj od reprezentacije.

"Copa America će biti posljednji put kada nosim argentinski dres. S velikom tugom u srcu i osjećajem knedle u grlu, oprostit ću se od najljepšeg što mi se dogodilo u karijeri. Nosit ću ga, znojiti se u njemu i osjećati ga s ponosom. Hvala navijačima, hvala obitelji, hvala prijateljima i suigračima. Nastavljamo stvarati povijest i to će zauvijek ostati. Naprijed Argentina, do vraga!", zaključio je Di Maria.

Linker
02. svibanj 2024 18:13