David Catala

 DAMIR KRAJAC Cropix
PRIJATELJSKE UTAKMICE

Istra bez poraza protiv kluba iz Serie A, Rijeka remizirala s talijanskim trećeligašem

Nakon vrlo dobre igre Zeleno-žutih protiv favorizirane domaće momčadi rezultat je bio 1:1
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 18. studeni 2023. 18:22

Na stadionu u Lignano Sabiadoro, pred 300-tinjak gledatelja, nogometaši Istre 1961 odigrali su prijateljsku utakmicu s talijanskim prvoligašem Udineseom. Nakon vrlo dobre igre Zeleno-žutih protiv favorizirane domaće momčadi rezultat je bio 1:1. Puležane je u vodstvo doveo Filet golom u 9. minuti, dok je za domaćine poravnao Ake u 43. minuti. Treba reći da su obje momčadi igrale bez reprezentativnih igrača i nekih ozlijeđenih igrača. Uz to, Istra je poštedjela Ercega, koji liječi tetive.

Udineseov trener Gabriele Cioffi izveo je postavu u 3-5-2: Okoye (od 46. Padelli) - Kabasele (od 46. Perez), Masina, Guessand - Ferreira, Zarraga, Camara, Pejicic, Ake - Thauvin, Lucca.

David Catala je optirao za postavu u 4-3-3: Paus-Kunst (od 31. Ćoric, od 62. Bulat) - Kadušić, Marešić (od 62. Blagojević), Majstorović, Hujber (od 46. Devetak) - Čuić, Ćalušic, Mlinar (od 46. Vuk) - Matheus, Filet (od 46. Josipović), Ekong.

Remi Rijeke i Triestine

Rijeka je na svojoj Rujevici dočekala Triestinu, talijanskog trećeligaša koji se u svojoj ligaškoj skupini trenutačno nalazi na trećem mjestu te je i taj ogled završio 1-1.

Gosti iz Italije su poveli golom Adorantea u 24. minuti, dok je početkom drugog poluvremena Rijeka izjednačila kada je Marijan Čabraja pogodio iz slobodnog udarca. (Hina)

Linker
22. srpanj 2024 23:24