Nenad Dugi/Cropix
PAO DOGOVOR

Ivan Perišić odlazi u Borussiju Dortmund: 'Uvjeti su sjajni, sljedeći tjedan potpisujemo!'

Lyon i Marseille najavili su da će ovih dana poslati ponude. Oglasili su se i ruski klubovi, a Jupp Heynckes, novi šef struke Bayerna, pratio ga još kad je vodio Leverkusen
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. svibanj 2011. 18:47

Ivan Perišić trebao bi već sljedećeg tjedna postati igrač Borussije Dortmund, za sezonu 2011/12. Nakon druge runde pregovora Club Brugge, u kojem igra hrvatski reprezentativac, i njemački prvak približili su se na korak od potpisa ugovora, a za nekoliko dana naći će se na trećem, po najavama odlučujećem sastanku.

- Jako smo blizu, situacija se vrlo pozitivno razvija. Borussia je ponudila fantastične uvjete, jedino da netko drugi istrči s još boljima transfer bi mogao doći u pitanje - kaže Tonči Martić, Perišićev menadžer.

Odšteta se vrti od 6 do 8 milijuna eura, ovisno o eventualnom dogovoru o postotku od sljedećeg transfera. Perišić preferira Dortmund, on mu se čini najboljom opcijom za igrački razvoj, što je dodatan plus za zaključenje posla, iako su Lyon i Marseille najavili kako misle ovih dana poslati ponude. Oglasili su se i ruski klubovi, a Jupp Heynckes, novi šef struke Bayerna, pratio ga još kad je vodio Leverkusen. Ipak, nitko nije bio tako brz i konkretan kao Borussia.

Linker
18. rujan 2024 13:20