Ivan Perišić morao je isplatiti nekoliko tisuća eura uvrijeđenom navijaču

 Fabrizio Carabelli/livemedia/Shutterstock Editorial/Profimedia
NAGODILI SE IZVAN SUDA

Ivan Perišić s Interom pobijedio Liverpool na Anfieldu pa dan kasnije platio kaznu zbog svađe s navijačem

Hrvatski reprezentativac i jedan navijač iz Brescie su se zakačili još 2018. godine
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2022. 15:54

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić je s Interom pobijedio Liverpool 1:0 na Anfieldu u Ligi prvaka, ali nije se uspio plasirati u nastavak natjecanja jer je u prvoj utakmici bilo 2:0 za Engleze. Talijani su svakako odigrali sjajnu utakmicu i imaju razloga za slavlje, ali Perišiću je to zadovoljstvo pobjedom, osim time što je ispao iz Lige prvaka, dodatno pokvario jedan navijač.

Hrvatski je reprezentativac morao platiti odštetu od nekoliko tisuća eura jednom navijaču iz Brescije zbog incidenta koji je izbio 2018. godine nakon utakmice Intera i Sassuola. Milanski je sastav tu utakmicu izgubio i tako si ugrozio Ligu prvaka, a jedan navijač je zbog toga totalno poludio.

Nakon utakmice se sletio do terena i počeo vrijeđati igrače među kojima je bio i Perišić koji mu je poručio da dođe na teren i popriča s njim. Navijač je zbog toga dobio tri godine zabrane odlaska na utakmicu, ali je ta odluka kasnije poništena, a proitv Perišića je pokrenuta tužba zbog "zastrašivanja i prijetećeg stava".

Perišić i njegov odvjetnik su se uspjeli nagoditi i s navijačem sve riješiti izvan suda, a hrvatski je nogometaš sve platio nekoliko tisuća eura, piše Giornale di Brescia. Navijačev odvjetnik Luca Broli je istaknuo kako je Perišić provocirao.

"Perišić je imao očito zastrašujuć i provokativan stav koji je prekršio sve principe odanosti, korektnosti i iskrenosti koje jedan sportaš mora uvijek imati i zadržati u svakom slučaju", rekao je Broli, a Perišić je uz ček poslao i ispriku navijaču pa se smatra da će time završiti ovaj slučaj.

Linker
24. travanj 2024 10:16