AP
RAKETA ILI MISIMOVIĆ

Ivan Rakitić na zimu stiže u madridski Atletico: 'Ima kvalitetu, ideju i zna zabiti gol'

Rakitić je jedan od dvojice playmakera koji je na užem popisu želja kluba s Vicente Calderona. Drugi je bosansko-hercegovački reprezentativac u redovima Galatasaraya Zvjezdan Misimović
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 24. studeni 2010. 10:17

Španjolski dnevnik As piše da je uprava Atletico Madrida zainteresirana za dovođenje hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića (22)...

Atletico je u potrazi za dvojicom novih igrača, jednim veznjakom, igračem koji je sposoban odigrati kvalitetan završni pas i jednim napadačem, a Rakitić je jedan od dvojice playmakera koji je na užem popisu želja kluba s Vicente Calderona. Drugi je bosansko-hercegovački reprezentativac u redovima Galatasaraya Zvjezdan Misimović.

Španjolski dnevnik navodi da Rakitić ima "kvalitetu, ideju", kao i da "zna zabiti gol", a spominje i da mu aktualan ugovor sa Schalkeom istječe u lipnju sljedeće godine.

Schalke je u dobrim odnosima s Atleticom nakon što im je u ljetnom prijelaznom roku prodao veznjaka Josea Manuela Jurada (24), pa bi tako u slučaju da Rakitić ne odluči produljiti ugovor s klubom iz Gelsenkirchena moglo doći do pregovora već u zimskom prijelaznom roku, kada bi mogao biti potpisan predugovor.

Linker
29. rujan 2024 01:40