ANTONIO POZO/PRESSINPHOTO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Antonio Pozo/Pressinphoto/Imago Sportfotodienst/Profimedia
LIJEPA PORUKA

FOTO: Ivan Rakitić se u suzama oprostio od Seville, a sada mu se javio Ramos i pokazao svoje pravo lice

Rakitić je stranac s najviše nastupa u povijesti Seville, bio je i kapetan, a s Rojiblancosima je podigao dva trofeja
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 31. siječanj 2024. 16:54

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u suzama se oprostio od Seville kojoj je dao 323 utakmice. Pola godine prije istjeka ugovora sa španjolskim klubom prihvatio je ponudu iz Saudijske Arabije i potpisao za Al Shabab do ljeta iduće godine.

Klub je uoči njegovog odlaska održao i konferenciju za novinare na kojoj se Rakitić oprostio od suigrača i navijača. Predsjednik kluba José María del Nido Carrasco, Rakitića je nazvao "jednim od najvećih igrača u povijesti Seville", a sada se od hrvatskog nogometaša opraštaju i oni koji su s njim još donedavno dijelili svlačionicu.

Prvi se oglasio Sergio Ramos.

"Sevillista i srce Seville. Sretno Ivane, ovdje ćemo te se uvijek sjećati", poručio je Ramos dojučerašnjem saigraču.

image

Rakitić i Ramos

INSTAGRAM

Rakitić je stranac s najviše nastupa u povijesti Seville, jedno vrijeme je bio i kapetan, a s Rojiblancosima je podigao dva trofeja. Europsku ligu osvojio je u sezonama 2013./14. i 2022./23.

Otkrio je kako je otišao jer ne može više pomoći klubu kao nekada.

- Postoje trenuci kada morate shvatiti da je stiglo vrijeme za kraj, to je jako važno shvatiti, ali to može boljeti... Želio bih počinjati svaku utakmicu, ali zamisli novog trenera nisu iste kao i moje. Želio sam pomoći Sevilli na terenu, ne bih podnijeti da nemoćno s klupe promatram što se događa.

Linker
28. travanj 2024 03:23