Luka Ivanušec

 HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Hollandse Hoogte/shutterstock Editorial/profimedia
IGRAO I ŠIMIĆ

Ivanušecu sat vremena u novom slavlju na gostovanju, Sučić odigrao čitav susret u teško izborenoj pobjedi

Ovom pobjedom drugi Feyenoord je stigao do 32 boda, četiri manje uz utakmicu više od vodećeg PSV-a
Piše: HinaObjavljeno: 25. studeni 2023. 19:29

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Ivanušec igrao je do 59. minute za Feyenoord koji je u gradskom derbiju kao gost svladao Excelsior sa 4-2 (1-1) u susretu 13. kola nizozemskog prvenstva.

Trostruki strijelac za Feyenoord bio je Gimenez (6, 61, 82), a jedan je gol dodao Timber (66), dok su uspješni za Excelsior bili Parrott (16) i Lamprou (72).

Ovom pobjedom drugi Feyenoord je stigao do 32 boda, četiri manje uz utakmicu više od vodećeg PSV-a iz Eindhovena, dok je Excelsior sedmi sa 15 bodova.

Teška pobjeda RB Salzburga, Sučiću cijela utakmica

U derbi utakmici 15. kola austrijske Bundeslige tamošnji prvak RB Salzburg pobijedio je pred svojim navijačima Hartberg 3-2.

Teško je RB Salzburg ostvario pobjedu, a tri boda je osigurao Dorgeles u 85. minuti, golom za konačno slavlje. Prije toga su strijelci za domaćina bili Ratkov i Gloukh, dok su za Hartberg golove dali Bowat i autogol Morgalla.

Hrvatski reprezentativac Luka Sučić odigrao je cijelu utakmicu za pobjednički sastav, dok je mladi U21 reprezentativac Roko Šimić u igru ušao u 73. minuti.

Tijekom subote još je LASK pobijedio WSG Tirol 1-0, a Sturm s 2-0 Austriju Lustenau.

Na ljestvici vode RB Salzburg i Sturm s 33 boda. LASK je skupio 28, dok je Hartberg ostao na 25.

Linker
25. travanj 2024 20:06