SERGEI SAVOSTYANOV/TASS/PROFIMEDIA
TRI OD TRI

Ivica Olić je mister sto posto! CSKA još jednom slavio, hrvatski vratar nemoćan protiv Vlašića i društva

Moskovljani su se novom pobjedom priključili gradskim rivalima u borbi za drugo mjesto.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2021. 19:59

Treću pobjedu u jednakom broju nastupa na trenerskoj klupi moskovskog CSKA dohvatio je Ivica Olić. Nekadašnji proslavljeni napadač, a kasnije i pomoćnik izbornika Zlatka Dalića u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji slavio je sa svojim klubom u posljednjoj utakmici 25. kola ruskog nogometnog prvenstva. Njegov CSKA je na svojoj Areni pobijedio momčad Rotora iz Volgograda s 2:0.

Strijelci za Moskovljane bili su Ejuke u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena te Rondon u 71. minuti susreta. Nakon slavlja protiv Tambova u prvenstvu i izbacivanja Arsenala iz Tule u četvrtfinalu Kupa, Olićevi izabranici novom su pobjedom stigli na 4. mjesto ljestvice sa 46 osvojenih bodova. Jednako toliko ima i trećeplasirani gradski rival Lokomotiv, a na drugoj poziciji samo bod više ima drugi Spartak, još jedan moskovski klub.

Pet kola prije kraja vodeći Zenit ima 54 boda i doima se teško uhvatljivim u borbi za titulu prvaka. Dodajmo ovome da je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić odigrao svih 90 minuta u današnjem slavlju CSKA, dok je za goste branio Josip Čondrić, nekadašnji vratar NK Zagreba, Rudeša i Istre 1961.

Linker
14. travanj 2024 12:17