Zagreb, 121111.Povratak hrvatske nogometne reprezentacije u Zracnu luku Pleso nakon utakmice s Turskom u Istambulu (0:3). Docekalo ih je oko stotinjak vjernih navijaca.Na slici: Ivica Olic medju navijacimaFoto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjevic / CROPIX
IDE KOD MANDŽUKIĆA

Ivica Olić za SN: Definitivno sam odlučio otići iz Bayerna, prva opcija je - Wolfsburg!

'Da sam htio, mogao sam ostati u Bayernu. Trener Heynckes očigledno smatra da ne mogu dobiti više minuta, nema povjerenja u mene, a to je signal za odlazak'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. ožujak 2012. 15:44

Dugo se nije oglašavao u medijima. Kaže nam Ivica Olić da su ga svi samo ispitivali odlazi li iz Bayerna u Wolfsburg, pa mu je bilo naporno stalno odgovarati na isto pitanje. Kako nismo željeli razočarati novinarski ceh, postavili smo isto pitanje.

Dakle, odlazi li Olić na kraju sezone u klub koji vodi Felix Magath, a u kojem je trenutačno najbolji igrač Mandžukić?

- Definitivno sam odlučio otići iz Bayerna! Moja želja za igrom veća je od želje da igram u tako velikom klubu. Jesam li sve dogovorio s Wolfsburgom? Nisam, kada se i ako dogovorim, bit ćete na vrijeme obaviješteni - kazao nam je Olić.

Dobro, ali ta priča s Wolfsburgom je ozbiljna opcija, zar ne?

- Naravno da jest. Wolfsburg je ozbiljan klub, dobra momčad s velikim ambicijama. Financijski odlično stoje, u stanju su kupiti igrača za 10, 12 ili 15 milijuna eura. Imam i ponuda iz Italije i Engleske. Iskreno, kad sam bio mlađi, želio sam igrati u Engleskoj. Sad mi se ta želja ugasila. Italija jest primamljiva, ali ja bih želio ostati u Njemačkoj. I odigrati još dvije, možda tri sezone, odlično se osjećam, želim stalno biti na travnjaku, zabijati golove.

Može li se dogoditi da u nekom raspletu ostanete u Bayernu?

- Da sam htio, mogao sam ostati u Bayernu. Međutim, ja želim više igrati. Ne zadovoljavaju me epizode od 10, 15, 20 ili 30 minuta. Trener Heynckes očigledno smatra da ne mogu dobiti više minuta, nema povjerenja u mene, a to je onda signal za odlazak.

Linker
23. rujan 2024 04:27