STEVEN MARKHAM/SPEED MEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Steven Markham/speed Media/shutterstock Editorial/profimedia
DRAMA ZBOG PSA

Izdan nalog za uhićenje bivše zvijezde Liverpoola: ‘Obećao mi je novac, a nije riječ o maloj svoti‘

Američki reper Foster Washington nije dobio nagradu za pronalazak napadačeva psa
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 13. listopad 2023. 22:43

Bivši napadač Liverpoola Daniel Sturridge (34) nije se pojavio na sudu u Los Angelesu te je izdan nalog za njegovo uhićenje, javljaju britanski mediji.

Što je posrijedi? Nogometaš je u srpnju 2019. godine zamolio ljude da mu pomognu pronaći njegovog kućnog ljubimca, psa pomeranca po imenu Lucci, koji je ukraden iz njegove kuće u Los Angelesu.

Pritom je ponudio i nagradu, a na društvenim mrežama se svojim zaslugama za pronalazak psa pohvalio američki reper Foster Washington, poznat pod umjetničkim imenom Killa Flame.

Kako in nije dobio obećanu nagradu, pokrenuo je građansku tužbu te je sud u Los Angelesu u prosincu 2021. odredio da Sturridge Washingtonu mora isplatiti 30.000 dolara.

image
STEVEN MARKHAM/SPEED MEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Steven Markham/speed Media/shutterstock Editorial/profimedia

Kako nogometaš to nije učinio, a nije se ni pojavio na suđenju, sudac je izdao nalog za njegovo uhićenje i dovođenje na sud gdje će ga ispitati o njegovim financijama.

Novo ročište određeno je za 30. studenoga.

- Za mene je to pitanje načela. Obećao mi je novac. To je znatna količina novca koja bi mogla promijeniti život moje obitelji – rekao je Washington za Daily Mail.

Reper je ustvrdio kako je potrošio više od 10.000 dolara na pravne troškove u sklopu tužbe.

Sturridge je ljetos završio profesionalnu karijeru, posljednju utakmicu odigrao je za Perth Glory u travnju 2022. godine. Nastupao je za Chelsea, West Bromwich Albion, Manchester City, Trabzonspor, Bolton Wanderers i Liverpool, a ima i 26 nastupa za reprezentaciju Engleske.

Linker
07. svibanj 2024 05:10