Lautaro Martinez

 MIGUEL MEDINA Afp
BURNI VIKEND

Izgubili u derbiju, a on otišao na party! Zvijezda Intera dovela gazde do ludila, bit će ozbiljnih sankcija

Zbog rođendana svoje partnerice morao se ispričati suigračima i osoblju
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 09. studeni 2022. 11:01

Lautaro Martinez nije imao bajnu izvedbu ove nedjelje kad je s Interom izgubio na gostovanju kod Juventusa (2:0) u jednom od najvećih talijanskih derbija. Argentinski napadač odigrao je čitav susret u kojemu nije imao zamjetnu ulogu uz samo jedan udarac prema golu. Međutim, poraz je nešto kasnije pao u drugi plan jer je 25-godišnjak otišao proslaviti rođendan svoje partnerice Agustine Gandolfo u jedan noćni klub u Milanu, a kako prenosi Corriere dello Sport, sve je snimljeno i objavljeno na društvenim mrežama.

Slavlje je razljutilo čelne ljude u Interu, koji zbog takvog ponašanja razmišljaju o sankcijama na račun Argentinca, ocijenivši njegovo ponašanje razočaravajućim za suigrače. Međutim, nakon burne noći, talijanski mediji navode da je Lautaro rasčistio situaciju te se momčad nakon toga potpuno posvetila pripremi za ogled 14. kola talijanskog prvenstva protiv Bologne.

Pobjedom u nedjeljnom derbiju Juventus je preskočio Inter na ljestvici i gurnuo ga na osmo mjesto Serie A. Iako je od trećeplasiranog Lazija udaljen samo tri boda, trenutni lider prvenstva Napoli, otišao je već na 14 bodova prednosti.

Linker
20. travanj 2024 18:28