DAJ DOĐI U DINAMO

JADNI RAUL Zaboravljenu legendu Reala izludili na stadionu kao u Kranjčevićevoj

Dok u Europi svi luduju za Messijem i Barcelonom, zaboravljen u dalekom New Yorku igra jedan o najvećih velikana svjetskog nogometa - Raúl González Blanco. Legenda Reala nastupa za Cosmos u drugorazrednoj NASL ligi, gdje suci, čini se, još nisu sasvim usvojili sva pravila.
Piše: Tihomir HrgaObjavljeno: 07. svibanj 2015. 17:05

Iako je Raul 16 godina bio dio elite svjetskog nogometa i prošao je baš sve, teško da je često vidio sličnu sudačku pogrešku kao ova koja mu se prije par dana dogodila u drugom razredu tamošnjeg nogometa, Sjevernoameričkoj nogometnoj ligi (NASL).

Bivši napadač Real Madrida i treći strijelac Lige prvaka svih vremena zaigrao je u napadu Cosmosa protiv slabašne Ottawe i pošteno se naživcirao na omalenom stadionu u Brooklynu - Coney Island's MCU Parku. Radi se o skromnom domu baseball momčadi Brooklyn Cyclonesa (filijale slavnih New York Metsa) koje je jednokratno za ovu utakmicu prenamjenjeno za nogomet, a pomalo podsjeća na našu Kranjčevićevu.

Raul i društvo vodili su 1:0 kad im je sudac zbog navodnog zaleđa poništio sasvim regularan gol. Slavni Španjolac probio je lijevu stranu šesnaesterca i asistirao strijelcu Walteru Restrepu, ali pomoćni je sudac pogriješio za više od metra te signalizirao zaleđe.

Pogledajte bijesnu reakciju majstora (550 utakmica u dresu Reala, tri naslova Lige prvaka i šest titula prvaka Španjolske) koji kao da se pita: 'Što meni ovo treba s 37. na leđima?' (tragikomična situacija dogodila se u 48 sekundi videa).

Linker
20. svibanj 2024 15:01