Slaven Bilić
 OLI SCARFF
TEŠKA SITUACIJA

Jakirović: Pa tko ne bi volio biti na Bilićevom mjestu?; Škegro: Ja ne bih! Vrlo je jasno zašto...

‘Ja sam imao autorizaciju za Rusa koji bi besplatno došao u WBA. Oni u klubu nisu imali novca...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. listopad 2020. 09:14

Gosti pete epizode podcasta SuperSportske bili su nogometni trener Sergej Jakirović, menadžer Matej Škegro i kolega Davorin Olivari. Dotaknuli smo se i teme oko tri hrvatska trenera u takozvanim "ligama Petice". Naravno da bi i Jakirović, bivši trener Gorice i slovenskog Maribora volio biti na mjestu Slavena Bilića, Nike Kovača ili Ivana Jurića....

- Pa tko ne bi volio biti na njihovu mjestu? - retoričkim je pitanjem uzvratio Jakirović, na što se upleo Škegro...

- Ja ne bih volio biti na Bilićevom mjestu, recimo. A reći ću vam i zašto, točnije, odat ću vam jednu ekskluzivu. Pogledajte na statstici Slavena Bilića i njegov WBA. Ljudi su dobili ovog ljeta 150 milijuna eura za ulazak u Premier ligu. Gazda je sve povukao i dao Biliću, osim da dovede one igrače koje je imao od ranije na posudbi - nula!

- Ja sam konkretno imao autorizaciju za jednog Rusa. Došao bi bez odštete iz Zenita, sada je slobodan igrač, oni u WBA-u nisu imali dovoljno novca da završe taj transfer. WBA na Transfermarktu vrijedi 80 milijuna eura, prvi sljedeći klub vrijedi 160 milijuna. Ja ne bih volio biti na mjestu Slavena Bilića - rekao je Škegro.

Pitanje za Jakirovića bilo je - bi li on mogao ostati u Premier ligi s ovakvim sastavom kakvog ima Bilić?

- Cifre se svakakve vrte. Nema smisla sad pričati o svemu ovome kad smo mi ovdje u prizmi HNL-a. Kod nas ako imaš budžet od dva milijuna eura već je idealno - rekao je Jakirović.


Cijeli podcast SuperSportske #5:

Linker
08. svibanj 2024 02:12