Sergej Jakirović

 SCREENSHOT YOUTUBE
RUŽNE SCENE

Jakirović progovorio o incidentu koji je šokirao BiH nogomet! ‘Nama može prići tko god hoće, i napasti nas‘

‘Policija stoji kod svlačionica, a na parkingu nema nikoga. Policajci su došli poslije i pitaju ‘što je bilo?‘
Piše: SNObjavljeno: 17. listopad 2022. 11:57

Ružne scene iz Trebinja potresle BiH nogomet gdje je nakon utakmice Leotara i Zrinjskog (1:1) došlo do fizičkog obračuna članova jedne i druge momčadi. Sve je počelo već na press konferenciji za novinare kada je član stručnog stožera Leotara Srđan Kuljić poručio gostima:

- Sram vas bilo. Je li sramota da nam Bilbija psuje mrtvu majku jer nema toplu vodu.

U čitavoj makljaži ispred svlačionica sudjelovao je i trener Zrinjskog Sergej Jakirović koji je o svemu iz svog kuta progovorio za Avaz dan nakon incidenta.

- Sve ćete znati uskoro, klub će izdati priopćenje - rekao je u uvodu Jakirović, pa nastavio:

- Kada sam izašao iz autobusa kako bi poveo igrače, a u međuvremenu su im podijeljeni sendviči, Đoki (Milović, kapetan Leotara) sam rekao ‘što ti je, gotova stvar. Također sam ga podsjetio da me je vrijeđao i na prethodnom našem gostovanju, a on je odgovorio, ‘ja ću ovo, ja ću ono…‘. Kada sam mu došao blizu, on me odgurnuo, a kada su to vidjeli ovi moji, odmah su reagirali. Ponavljam, klub će izdati priopćenje. Nama može prići tko god hoće, i napasti nas.

Jakirović je otkrio kako se Zrinjskom ovakve stvari često događaju kada gostuju u Trebinju.

- Policija stoji kod svlačionica, a na parkingu nema nikoga. Policajci su došli poslije i pitaju ‘što je bilo?‘. Slične stvari nam se konstantno događaju u Trebinju, bar od kada sam je tu. Bitno je da su napravili screenshot, navodno kako nekoga ganjam. Ali dobro, neka se zabavljaju jedan dan. Činjenica je da je on (Milović) došao tamo i vrijeđao, prijetio. Bože sačuvaj. Ali dobro.

Linker
03. svibanj 2024 06:02