Ante Rebić

 SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
‘REČE SA SMIJEŠKOM...‘

Je li i ovo skrivena poruka Daliću? Otpisani Vatreni dan prije Rusije citirao ‘Karabaju‘

Malo Zabranjenog pušenja iz radionice nekadašnjeg reprezentativca. Onako, za razmišljanje.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. studeni 2021. 23:08

Uoči poljudskog dvoboja s Rusima, na kojem bi Vatreni mogli osigurati plasman na SP u Kataru, hrvatski izbornik Zlatko Dalić ima slatke brige sa sastavom. Gotovo svi su nogometaši zdravi i u sjajnoj su formi.

Iznimka je, primjerice, nedavno ozlijeđeni Mateo Kovačić, no ostatak društva igra dobro u svojim klubovima, a među "kockaste" su se infiltrirale i nadolazeće snage poput Ive Grbića, Lovre Majera, Borne Sose, Kristijana Jakića i dr.

Konkurencija je velika i u ofenzivnome dijelu momčadi. Standarno su dobri Ivan Perišić i Andrej Kramarić, nametnuli su se Marko Livaja te Josip Brekalo, a povratak je zaslužio i Bruno Petković.

Ante Rebić je nakon kontroverznih gafova s objavama na društvenim mrežama privremeno zaključao sebi vrata reprezentacije i pao u zaborav, "zaboravili" smo svi na njega.

Ipak, jedna je njegova objava privukla pozornost nogometne javnosti. Samo dan prije povijesnog sraza s Rusijom na Instagramu je osvanula Rebićeva fotografija s kamerom u trening kampu Milana uz opis: "Čovjek si čudan, al' duhovit". Stih je to iz čuvene pjesme "Karabaja" sarajevskog benda Zabranjeno pušenje. Na što je napadač Milana aludirao, ostaje za prosudbu.

Linker
17. travanj 2024 08:20