JAVIER SORIANO Afp
IMA SVE, ALI...

Je li moguće da ga je ovo naljutilo!? Zvijezda Real Madrida frustrirana: ‘Morao sam tamo biti, pa igram odlično!‘

‘Ako netko igra za Real Madrid i dobro mu ide, ima svakako ima realne šanse za odlazak na Svjetsko prvenstvo‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 08. listopad 2022. 11:08

Brazilski nogometaš i zvijezda Real Madrida Rodrygo (21) ove sezone igra odlično. U devet utakmica zabio je kao desnokrilni napadač četiri gola, te pridodao i tri asistencije. Stoga Rodrygo očito računa da bi trebao biti na popisu brazilskih igrača koje će zaigrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Međutim, popularna tvrtka Panini nije ga uvrstila u album za samoljepljive sličice među reprezentativce koji bi trebali igrati za Brazil. I mladog ofenzivca je to jako pogodilo.

image
JAVIER SORIANO Afp

"Ako netko igra za Real Madrid i dobro mu ide, ima svakako ima realne šanse za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Naravno da moram puno raditi jer je konkurencija žestoka i znam nemam pravo na loše utakmice i promašaje, ili pogreške. Međutim, vjerujem da ću se igrama nametnuti izborniku. Naravno da sam frustriran što me nema u albumu. Morao sam tamo biti", kazao je Rodrygo u razgovoru za TNT Sport.

Tvrtka Panini već desetljećima izdaje svoje iznimno popularne albume, ali mora ih na tržište plasirati puno prije nego što izbornici odrede listu od 26 igrača koji će biti u Kataru. Rodrygo po njima nije dovoljno dobar, odnosno Brazil ima boljih. Vidjet ćemo što će donijeti sljedećih 40 dana, jer izbornici 14. studenog moraju dati konačan popis igrača koje žele imati u svlačionici.

Linker
24. travanj 2024 18:50