U ovim je dresovima Dinamo odigrao aktualnu sezonu. U petak će biti predstavljena nova garnitura...
 DAMIR KRAJAC/CROPIX
PAO DOGOVOR

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova i Dinamo potpisali četverogodišnji ugovor o suradnji

Najveći klub na ovim prostorima ide samo s onima koji nude vrhunski proizvod, kažu u Dinamu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2020. 12:51

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova i jedan od najvećih proizvođača sportske odjeće i obuće, adidas, i hrvatski nogometni prvak GNK Dinamo potpisali su novi četverogodišnji ugovor o suradnji.

- Kroz zadnje tri sezone smo s Dinamom doživjeli velika sportska uzbuđenja, sreću i uspjehe. Dinamo je u adidas dresovima ostvario dugo sanjane europske snove te nastavio nizati uspjehe u domaćem prvenstvu. Trudili smo se kontinuirano osvježavati izgled dresova i ostale opreme u skladu sa zagrebačkom i Dinamovom tradicijom te smo u tome, vjerujem, i uspjeli. Viđali smo Dinamove navijače kako ponosno kao nikada do sada nose slavni dres ukrašen s prepoznatljive tri pruge. Zbog svega toga velika nam je čast da ovim putem možemo i službeno objaviti da smo produžili suradnju na još četiri godine. Sport je važniji od samih uspjeha, sport ujedinjuje i mijenja živote ljudi na bolje. Te riječi smo utkali u naš brand prije puno godina kada smo postavili cilj da svakom sportašu osiguramo najbolju moguću opremu u pogledu kvalitete i dizajna. Nastavit ćemo kreirati vrhunske proizvode za Dinamo te se veselimo budućim zajedničkim uspjesima“, rekao je Ivan Milić, adidas sports marketing manager.

Da se novoj suradnji vesele i u zagrebačkom nogometnom klubu potvrdio je direktor marketinga i prodaje GNK Dinamob Tomislav Rukavina:

„Iznimno nam je drago što na obostrano zadovoljstvo nastavljamo suradnju s adidasom. Sinergiju dva brenda iznimne vrijednosti i kvalitete potvrđuju prodajni rezultati u proteklom razdoblju kroz sustave prodaje u fanshopovima, web shopovima te kroz mrežu veleprodajnih partnera. Dinamo kao najveći nogometni klub na ovim prostorima stupa u partnerski odnos samo s onim partnerima koji u svakom trenutku nude vrhunski proizvod po pitanju dizajna, tehnologije i kvalitete, a to adidas kao svjetski lider i proizvođač sportske opreme sigurno jest“, zaključio je Rukavina.

Novi Dinamovi dresovi nastali u suradnji s adidasom bit će predstavljeni u petak, 24. srpnja.

Linker
25. travanj 2024 02:25