Jack Wilshere

 MICHAEL ZEMANEK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Michael Zemanek/Shutterstock Editorial/Profimedia
NAKON 9 MJESECI

Jedan od najvećih talenata engleskog nogometa napokon ima novi klub: ‘Bio sam izgubljen, krećem ispočetka‘

Danas mu je već 30 godina, ali ovaj bivši engleski reprezentativac ne odustaje...
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 21. veljača 2022. 10:18

Bio je jedan od najvećih talenata engleskog nogometa, predviđali su mu sjajnu karijeru punu trofeja, trebao je predvoditi Arsenal do trofeja, no na kraju se gotovo ništa od tih velikih prognoza nije ostvarilo.

Jack Wilshere se 'izgubio' na tom kompliciranom i zahtjevnom putu, nije se uspio zadržati u Arsenalu, nije uspio ni u West Hamu, a ni epizoda u Bournemouthu nije ga previše usrećila.

Danas mu je već 30 godina, ali ovaj bivši engleski reprezentativac još uvijek ne odustaje od profesionalnog nogometa.

- Imao sam depresivne, negativne misli. Ležao bih u krevetu do podneva, čak ne bih ni spavao, nego bih raspravljao sam sa sobom. Za što treniram? Za koga ja to radim? Bio sam izgubljen – izjavio je Wilshere.

Prošle jeseni priključio se treninzima Arsenala kako bi održao formu, kaže da se tako uvjerio da mu karijera još nije gotova. A ovih je dana nakon devetomjesečne potrage pronašao i novi klub, do kraja sezone igrat će za danskog prvoligaša Aarhus.

- Ovo je točka moje karijere na kojoj trebam krenuti ispočetka nakon teškog razdoblja. Veoma sam zahvalan na prilici koju mi je Aarhus ponudio i učinit ću sve što mogu kako bih pomogao momčadi i dao svoj doprinos – rekao je Wilshere, koji s 5.000 funti mjesečne plaće čak neće biti ni najbolje plaćeni igrač u svom novom klubu.

No, jasno je da mu novac u ovom trenutku nije najvažniji, jer u njemu još postoji vjera u povratak na vrhunsku nogometnu razinu. Posljednji je nastup Wilshere imao u svibnju prošle godine...

Linker
08. svibanj 2024 02:36