DAISUKE NAKASHIMA/AFLO/PROFIMEDIA Daisuke Nakashima/aflo/profimedia
NAPUŠTA METROPOLU?

Jedini čovjek nad kojim Ancelotti nema kontrolu: Realov neopjevani junak sprema ‘veleizdaju‘ u Madridu

Španjolski mediji pišu kako bi jedan od junaka Los Blancosa u ljetnom prijelaznom roku mogao promijeniti sredinu
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 05. lipanj 2024. 12:44

Thibaut Courtois proveo je gotovo cijelu prošlu sezonu oporavljajući se od teške ozljede, pa je vodstvo Real Madrida kao zamjenu iz Chelseaja dovelo Kepu Arrizabalagu. Međutim, na kraju je ‘jedinicu‘ u momčadi Carla Ancelottija izborio Andrij Lunin.

Ukrajinac je bio ključan u nekim važnim utakmicama te je ugradio velik doprinos u osvajanje 15. Lige prvaka, kao i novog naslova u La Ligi. Osobito se istaknuo u četvrtfinalu elitnog natjecanja protiv Manchester Cityja.

Luninova supruga Anastasia Tomasova putem društvenih medija voli poslati pokoju poruku, a par dana uoči finala Lige prvaka apelirala je da se njenom mužu ‘‘ne oduzme finale‘‘. U nastupu ga je spriječila prehlada te se među vratnice vratio Courtois.

Španjolski mediji sad pišu kako bi Lunin u ljetnom prijelaznom roku mogao promijeniti sredinu iako je navodno već načelno bio dogovorio produljenje suradnje s Realom.

image
ALVARO MEDRANDA Nurphoto Via Afp

Oko je na Ukrajinca bacio Atletico Madrid koji bi mogao ostati bez prvog vratara. Naime, Jan Oblak ima ponude iz američkog MLS-a, a u Luninu Colchonerosi vide idealnu zamjenu.

Tek treba vidjeti kako bi Realovi navijači reagirali na ‘veleizdaju‘, odnosno prijelaz svog igrača u redove gradskog suparnika.

Zanimljiva je poveznica u ovoj priči to da je Courtois ranije bio Atleticov član te je preko Chelseaja stigao u madridski Real.

Linker
05. lipanj 2024 12:46