MIGUEL MEDINA Afp
VAŽNA KARIKA

Jedno im neće oprostiti! Legendarni trener postavio ultimatum - prodajte njega i ja dajem otkaz iste sekunde

Cilj talijanskog stratega je napad na Scudetto iduće sezone, a branič bi trebao biti važan kotačić na putu do tog cilja
Piše: Andro PolićObjavljeno: 19. lipanj 2022. 08:55

Napoli bi u iduću sezonu mogao krenuti bez trojice stožernih igrača. Nakon što se od kluba oprostio Lorenzo Insigne koji će karijeru nastaviti u Torontu, klub bi također mogli napustiti Victor Osimhen i Kalidou Koulibaly.

Stasiti senegalski stoper na meti je Barcelone, a s talijanskim klubom ima ugovor do kraja iduće sezone. Zasad nema priče o produženju vjernosti Napoliju, što znači da bi klub po isteku ugovora iduće godine mogao napustiti besplatno.

Igrač ima želju za odlaskom već ovog ljeta, a uprava kluba ne bi imala ništa protiv takvog poteza jer jedino na taj način mogu dobiti odštetu za njegove usluge. Oprečnog mišljenja je trener Napolija Luciano Spalletti koji 31-godišnjeg stopera želi zadržati pod svaku cijenu.

image
ALBERTO PIZZOLI Afp

Cilj talijanskog stratega je napad na Scudetto iduće sezone, a Koulibaly bi trebao biti važan kotačić na putu do tog cilja. Koliko je situacija ozbiljna, prema pisanju talijanskog Corriere dello Sporta, Spalletti je dao ultimatum upravi kluba – "ako prodate Koulibalyja, dajem otkaz iste sekunde."

Stup obrane Napolija u klub je stigao 2014. iz belgijskog Genka, a Transfermarkt mu trenutnu vrijednost procjenjuje na 35 milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 03:47