I ove godine navijači su se sjetili Ivana Turine

 PRIVATNI ALBUM
PROŠLO JE DEVET GODINA

Joja se urezao u srca navijača za sva vremena! AIK ni ove godine nije zaboravio na Ivana Turinu

Iduće godine, na 10. godišnjicu smrti (kako vrijeme leti) doći će u većem broju, pripremaju nešto posebno...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. svibanj 2022. 15:40

U ponedjeljak se napunilo točno devet godina od iznenadne smrti Ivan Turine, bivšeg vratara Dinama, Osijeka, Kamen Ingrada, Lecha, AIK-a..., koji je preminuo u snu u svomjem stanu u Stockholmu dok je branio boje AIK-a.

Simpatični i uvijek nasmijani Joja urezao se vječno u srca navijača svih klubova u kojima je igrao, ali najviše ga pamte upravo navijači Dinama i AIK-a. Koje je taj nesretni slučaj i blisko povezao, razvili su prijateljstva, odlaze na utakmice, a svake godine 2. svibnja nekoliko navijača AIK-a dolazi u Zagreb na Turinin grob i još jednom odaju počast svom omiljenom vrataru.

Ovog puta stigla su dvojica, Fredrik i Max, koji su, u pratnji Jerka Leka, Turinina najbližeg prijatelja, obišli grob na Miroševcu, zapalili svijeće, ogrnuli Turinin kip AIK-ovim šalom. Iduće godine, na 10. godišnjicu smrti (kako vrijeme leti) doći će u većem broju, pripremaju nešto posebno.

Valja istaknuti kako je grobno mjesto Ivana Turine posjetila i Dinamova delegacija predvođena Tomislavom Butinom, šefom modre škole.

Linker
24. travanj 2024 23:35