Silvije Begić odlazi iz Rubina

 MIKE KIREEV Nurphoto Via Afp
POTVRDILI IZ KLUBA

Još jedan Hrvat odlazi iz Rusije! Htio je uzeti i državljanstvo i zaigrati za reprezentaciju, ali...

Nakon FIlipa Uremovića i Silvije Begić je napustio Rubin iz Kazanja, a još nije poznato gdje ide
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2022. 12:16

Nakon što je Filip Uremović otišao iz Rubina iz Kazanja i uz posebnu dozvolu FIFA-e preselio u engleski Sheffield United, još se jedan Hrvat odlučio nasputiti ruski klub. Rubin do kraja sezone ostaje bez hrvatskog stopera rođenog u Bosni i Hercegovini, Silvija Begića.

Nekadašnji igrač Rudeša i zaprešićkog Intera, a koliko mu je u Rusiji bilo dobro pokazuje i činjenica da je ranije htio uzeti i njihovo državljanstvo i zaigrati za tamošnju reprezentaciju.

"Ne želim zvučati bahato, ali nisam baš siguran da bih se odazvao pozivu iz BiH. Imam ruske agente i sređujem papire za dobivanje njihovog državljanstva. Tako neću više biti stranac u ruskoj ligi, a želim igrati i za njihovu reprezentaciju", rekao je ranije Begić.

Naravno, to se sada sve promijenilo nakon što je Rusija napala Ukrajinu, a Begić je odlučio otići iz Rubina, javljaju iz tog ruskog prvoligaša. Begić je iz zaprešićkog Intera 2017. godine otišao u Rusiju, a Rubin ga je 2019. godine kupio od Orenburga za milijun i 200.000 eura. Još nije poznato gdje će Begić nastaviti karijeru.

Linker
21. srpanj 2024 01:59