Benjamin Šeško (lijevo) u dresu Salzburga
 CLAUS BECH Afp
STIŽE NA POLJUD

Još jedan mega talent iz Salzburga: I Luka Dončić je pljeskao igraču koji je dobio ovacije navijača

Tek je nedavno napunio 18 godina, ove sezone taj je napadač već standardan u Red Bull Salzburgu
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. rujan 2021. 22:09

Slovenija i Slovačka u Ljubljani su, baš kao i Rusija i Hrvatska u Moskvi, remizirale (1:1). Rezultat je to koji odgovara i Vatrenima, a jedini pogodak za Kekovu momčad zabio je donedavni Dinamov desni bočni, danas na posudbi u Empoliju, Petar Stojanović. Bio mu je to prvi u reprezentativnom dresu.

Inače, osim Stojanovićeva pogotka, najviše su uzbuđenja u Ljubljani izazvala još dva detalja. Prvo je publika živnula kad je shvatila da je na tribinama Luka Dončić, tribine su mu počele skandirati.

- Nismo odmah znali da je na tribini, kasnije smo shvatili i drago nam je da je bio. Lijepo je to, mi bodrimo košarkaše, oni nas - kaže Stojanović.

A Dončić je, kao i ostatak stadiona, zapljeskao novoj zvijezdi slovenskog nogometa. Benjamin Šeško tek je nedavno napunio 18 godina, ove sezone taj je napadač već standardan u Red Bullu iz Salzburga. Treći je put zaigrao za Sloveniju, ali prvi put u kvalifikacijama i to od prve minute. Bio je odličan, po mnogima najbolji slovenski igrač, kad je izlazio iz igre Stožice su vikale "Beno, Beno".

- Odličan igrač, vidi se to po svakom potezu. Ma, o njemu same govore činjenice, s 18 godina je u prvih 11 Salzburga, sad i u reprezentaciji, radi se stvarno o velikom talentu, koji će, siguran sam, biti budućnost slovenskog nogometa i napraviti veliku karijeru, rekao je Stojanović.

Šeška ćemo detaljnije upoznati u utorak, kada Slovenija stiže na Poljud. Prije toga igraju protiv Malte...

Linker
03. svibanj 2024 12:03