AFP
RAKITIĆ

Još nespreman za 90 minuta

Ivan Rakitić je u pobjedi 1-0 nad Valencijom zamjenio Trochowskog, no prema informacijama iz Španjolske Marcelino nije bio pretjerano oduševljen njegovom igrom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2011. 22:32

Španjolska Marca analizira koliko je hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić spreman za potpuni povratak u momčad Seville...

Zbog crvenog kartona kojeg je Nijemac Piotr Trochowski zaradio u subotnjem prvenstvenom susretu protiv Valencije, trener Seville Marcelino primoran je za teško gostovanje protiv madridskog Atletica pronaći novo rješenje u veznom redu.

Ivan Rakitić je u pobjedi 1-0 nad Valencijom zamjenio Trochowskog, no prema informacijama iz Španjolske Marcelino nije bio pretjerano oduševljen njegovom igrom. Naime, Marca piše da je na Rakitiću bilo vidljivo da se vraća nakon duže stanke, te da će mu trebati još neko vrijeme kako bi ušao u pravu formu i kako bi se ponovno na terenu našao vrlo uspješan par srednjih veznjaka iz prošle sezone Medel – Rakitić.

Iako je Marcelino potvrdio da se Rakitić potpuno oporavio od ozljede stopala, također smatra da nije u formi, što je i logično jer mu nedostaje susreta. Nadalje, trener Seville procjenjuje da bi igranje od početka na gostovanju kod Atletica ipak bio pretežak zadatak za tek oporavljenog Rakitića, pa će još neko vrijeme minute skupljati ulazeći s klupe. Najbliži mjestu u prvih 11 na poziciji centralnog veznog prema Marci je Salva Rivas, premda to mjesto može odigrati i Fazio.

Linker
24. rujan 2024 02:36