IPA/IPA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA Ipa/ipa/sipa Press/profimedia
ŽELI OSTATI

Jose Mourinho je donio odluku, ima nedovršenog posla u Rimu i Portugalac je sada odlučio pritisnuti upravu

Krajem prošle sezone doimalo se da je Portugalac nezadovoljan, najviše zbog izostanka konkretnijeg ulaganja
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 19. studeni 2023. 21:56

Jose Mourinho rado bi ostao u Romi. Iako se u posljednje vrijeme dosta spekuliralo o njegovom odlasku na kraju sezone, kad mu istječe postojeći ugovor, te o možebitnom transferu u neki od bogatih saudijskih klubova, čini se da bi Portugalac i dalje volio biti stanovnikom ‘vječnoga grada‘.

Kako piše talijanski Il Tempo, Mourinho uživa raditi u Rimu, najviše zbog ljubavi koju mu iskazuju navijači i igrači. Zbog toga sada radi pritisak na upravu kluba kako bi produžio trajanje aktualnog ugovora, jer osjeća kako s ovom ekipom ima nedovršenog posla.

Krajem prošle sezone doimalo se da je Portugalac nezadovoljan, najviše zbog izostanka konkretnijeg ulaganja u igrački kadar. U međuvremenu je očito promijenio mišljenje, no jasno je da će konačnu riječ oko njegove budućnosti na klupi Vučice imati predsjednik Dan Friedkin.

image
ANDREAS SOLARO Afp

Roma je sedma na ljestvici talijanske Serie A s 18 bodova, te je tri boda dijele od zone Lige prvaka. Uvrsti li se među prve četiri momčadi, Mourinho bi imao dobre argumente za nastavak angažmana u Romi, u suprotnom će se vodstvo kluba okrenuti novim licima.

A već se spekulira i o njegovim mogućim nasljednicima, spominju se Antonio Conte i trener Bologne Thiago Motta...

Linker
19. studeni 2023 21:56