JUVENTUS

Jovetić potvrdio dolazak

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. lipanj 2013. 15:13

Stevan Jovetić, 23-godišnji sjajni crnogorski nogometaš, potvrdio je kako će u idućim danima napustiti Fiorentinu. Njegova nova destinacija, nakon pet godina u Firenci, je Juventus...

- Imam dojam kako sam dao sve što sam mogao Fiorentini. Sada sam spreman za nove izazove, a čast mi je što me Juventus prati već godinu dana i traži moj dolazak. Želim napredovati dodatno u karijeri, a uvjeren sam da me Antonio Conte može učiniti boljim nogometašem - rekao je Jovetić koji je ove sezone vodio Fiorentinu do četvrtog mjesta na ljestvici.

Zabio je crnogorski nogometaš 13 golova ove sezone u Serie A, a klub je skoro dohvatio treće mjesto i plasman u kvalifikacije Lige prvaka.

- Ne želim reći zbogom Fiorentini. Taj klub i dalje ostaje u mom srcu. Puno mi je dao u ovih pet godina, kao i ja njemu, a navijači Fiorentine su nešto što je nemoguće zaboraviti - rekao je Jovetić.

Talijanski mediji nagađaju da će se dva kluba dogovoriti oko odštete od 30 milijuna eura. Najveći interesent za Jovetića osim Juventusa je bio Arsenal.

Linker
22. rujan 2024 17:31