ZELJKO HAJDINJAK Cropix
NA METI VELIKANA

Jürgen Klopp mogao bi uskoro pokucati na vrata Hajduka: Liverpool na Poljudu pronašao novo pojačanje?

‘Prirodno je talentiran u obrambenim zadatcima, a njegov rad i izdržljivost možemo pripisati genima‘
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 13. veljača 2023. 10:53

Svijet je odavno globalno selo. Znate onu kad leptir zamahne krilima u SAD-u, nastane tsunami u Japanu. Sve je povezano, sve se prati. Pa ispod radara nisu ostali ni fantastični nastupi Hajdukovog Amerikanca Rokasa Pukštasa, piše Slobodna Dalmacija.

No, dobre igre nose i opasnost ranog odlaska s Poljuda, a portal Liverpool.com već donosi tekst kako bi "sin litvanskog maratonca mogao biti partner Stefanu Bajčetiću u Liverpoolu".

Uf. Počelo je. Stefan Bajčetić je španjolski nogometaš porijeklom iz Srbije, a velika želja trenera Liverpoola Jürgena Kloppa bila je da Bajčetić potpiše novi ugovor i tako se dogodilo. Ovaj talentirani 18-godišnjak, kojeg na Anfieldu vide kao jednog od nositelja igre u budućnosti, potpisao je ugovor do 2025., a portal Liverpool.com sada ističe kako bi Hajdukov Amerikanac Pukštas bio idealan suigrač Bajčetiću u Redsima.

image

Rokas Pukštas

ZELJKO HAJDINJAK Cropix

Ističu kako je nogometna reprezentacija SAD-a u uzletu, a Pukštas je bio jedan od njezinih aduta u mlađim uzrasnim kategorijama. Donijeli su i presjek njegovih odličnih nastupa za splitske "bijele" u zadnjim utakmicama.

- Prirodno je talentiran u obrambenim zadatcima, a njegov rad i izdržljivost možemo pripisati genima, odnosno činjenici da mu je otac Mindaugas Pukštas, litvanski olimpijac koji je trčao maraton na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine - piše na portalu Liverpool.com.

Ističu kako je zadnji Amerikanac u dresu Liverpoola bio Zak Whitbread (2004.), no kako bi baš Pukštas mogao biti novi adut Redsa.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘

‘Dinamo ima svjetskog talenta, u tim godinama takav nije bio ni Luka. Od ljeta ga vidim u reprezentaciji‘. Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao igru veznjaka Modrih na utakmici protiv Istre. Pričali smo i o putu kojim je očigledno da Hajduk mora ići, ali i koje su dvije momčadi pokazale najljepši nogomet u nastavku domaćeg prvenstva. U novoj ‘VAR sobi‘ pogledajte analizu cijelog 21. kola SuperSport HNL:

Linker
07. svibanj 2024 21:31