JONATHAN MOSCROP/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Jonathan Moscrop/zuma Press/profimedia
ŽESTOKA PORUKA

Juventusovi ultrasi reagirali na kaznu: ‘Ova sezona je bila sranje. To je prava j***** noćna mora!‘

Pozivaju navijače da ‘ne očajavaju zbog ovog po tko zna koji put užasnog poraza‘
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 23. svibanj 2023. 19:48

Juventusovi ultrasi objavili su priopćenje u kojem reagiraju na odluku oduzimanja deset ligaških bodova, pozivajući navijače da ‘ne očajavaju zbog ovog po tko zna koji put užasnog poraza‘.

Bianconeri su 22. svibnja bili uključeni u svoje treće suđenje za kapitalne dobitke, na kojem su ove sezone kažnjeni s 10 bodova zbog lažiranja svojih kapitalnih dobitaka putem napuhanih vrijednosti transfera igrača.

Rješavanje ovog slučaja mnogima je u Italiji ostavilo gorak okus, bez obzira na njihove osjećaje prema Juventusu. Stara dama je prvotno dobila kaznu od 15 bodova još u siječnju, ali je ona poništena u travnju te se čekalo novo suđenje. Tako se direktno utjecalo i na druge klubove, pa je time borba za mjesta u Ligi prvaka dobila ogromni obrat.

- Pa to je smiješno. Oni su te bodove osvojili na terenu i nije im lako, dvije su utakmice do kraja. Da smo to znali prije utakmice s Monzom ili Bolognom, naš bi pristup bio drugačiji – naglasio je trener Rome Jose Mourinho i istaknuo da je dovedena u pitanje regularnost prvenstva.

Na svojim društvenim mrežama Curva Sud Juventus ultrasi objavili su izjavu komentirajući odluku suda kojom je dodijeljena kazna od deset bodova.

- Volim vas momci, zato vam kažem da ne očajavate zbog ovog po tko koji put užasnog poraza. Naše šanse za plasman u Europu nakon današnjeg kazne su nikakve. Kao što sam vam rekao prije nekoliko sati, UEFA će sada isključiti Juve iz svih kupova na najmanje jednu godinu.

- Superliga je bila odlučujuća, oni su jedini glavni i žele i dalje biti jedini. Došli smo do točke gdje se u društvu neuspjesi nagrađuju. Ova sezona je bila nenormalno sranje. To je noćna mora, to je prava j***** noćna mora!

Linker
06. svibanj 2024 14:31