Slavlje navijača Leedsa
 PAUL ELLIS
VRAĆAJU SE U PREMIERSHIP

Foto: Kad je Bilić izgubio oni su počeli slaviti, pogledajte trenutke delirija ispred kultnog stadiona

Nisu mogli suspregnuti emocije navijači Leedsa nakon što je postalo jasno da se vraćaju u elitu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. srpanj 2020. 08:41

U elitu engleskog nogometa nakon dugog niza godina vraća se Leeds United. Da će Whitesi sljedeće sezone igrati u Premier ligi postalo je jasno onoga trenutka kad je na stadionu John Smith's odsviran kraj utakmice pretposljednjeg kola Championshipa u kojoj je domaći Huddersfield pobijedio drugoplasiranu momčad West Bromwich Albiona koju s klupe vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Pet bodova više ima Leeds u odnosu na (još uvijek drugi) WBA, a to je značilo da slavlje može početi. Mišljenja smo, jasno, zbog opet aktualnih problema oko širenja koronavirusa da slavlja nije trebalo biti, ali... Navijači Leedsa nisu se mogli suspregnuti pa su odmah nakon završetka utakmice u kojoj je slavio Huddersfield počeli slaviti i oni.

Leedsa u Premier ligi nije bilo 16 godina, a iako su iz kluba znali da bi se slavlje moglo dogoditi već u petak navečer, nisu mogli spriječiti ponašanje kakvo danas nije primjereno. Kršila se socijalna distanca, a bilo je i pirotehnike... Uostalom, fotografije govore sve.

image
PAUL ELLIS

image
PAUL ELLIS

image
PAUL ELLIS

image
PAUL ELLIS

Linker
27. travanj 2024 13:01