Damir Krznar u podcastu Supersportske
 HANZA MEDIA
KRZNAR U PODCASTU

‘Kada sam preuzeo Dinamo, jedne stvari sam se najviše bojao! A onda su mi prišli naši glavni igrači...‘

Osvajač dvostruke krune u podcastu Supersportske o novom Dinamu, Vatrenima, Bjelici, Hajduku...
Piše: Siniša SušecObjavljeno: 26. svibanj 2021. 08:00

Kada je Zoran Mamić bio prisiljen napustiti klupu Dinama, u dijelu javnosti Damir Krznar dočekan je s ponešto skepse. OK, pričali su ti sumnjičavci, neka vodi uzvrat protiv Tottenhama i još jednu utakmicu u prvenstvu, a onda ionako stiže reprezentativna pauza, pa Dinamo ima vremena pronaći dugoročno rješenje. I njegovi kolege treneri, pa i u našem podcastu Supersportske, uglavnom su komentirali: - Krki to sigurno može, nesporni je znalac, ali pitanje je želi li on doista raditi taj posao?

Dva mjeseca poslije više nitko ne postavlja pitanja. U međuvremenu je Damir Krznar u džep pospremio dvostruku krunu (bez poraza na HR travnjacima!), Mourinhov 'skalp' i dugoročni ugovor s Dinamom. Jedine dvije utakmice kao glavni strateg modrih izgubio je od Villarreala.

- Samo zbog jedne stvari žalim što se tih mečeva tiče. Dogodilo se to tijekom uzvrata u Španjolskoj, kada nisam poslušao Ademija, otkrio je Krznar u studiju Hanza Medije i potom detaljno objasnio što bi promijenio da može ponovno voditi tu utakmicu. Ali, i odmah dodaje: - To ne znači da bi krajnji ishod bio drugačiji, ipak smo ispali od boljeg!

image
Damir Krznar, voditelj Siniša Sušec i suvoditelj Robert Šola
HANZA MEDIA

Vrlo je konkretno Krznar objasnio i kako je brzo 'prelomio' da doista želi voditi Dinamo, zbog čega i ranije nije radio kao šef stožera te što su mu poručili glavni igrači kada je preuzeo zapovjedno mjesto. Neki su bili zabrinuti i zbog njegova zdravlja, ali danas je situacija pod kontrolom. Puno mu je pomogao i boravak u Americi, kaže i objašnjava kako su ga tamo naučili 'higijeni života'...

Bjelica je ustvrdio kako je ovo najbolji Dinamo ikad, Krznar tvrdi 'jedan od', a kakav će biti sljedeće sezone? Kvalifikacije za Ligu prvaka počinju već u srpnju, razgovaralo se u podcastu i o dolascima i odlascima igrača: - Iako to kao trener ne bih trebao reći, jedan je igrač ključan u Dinamu, i to ne samo na terenu, tvrdi Krznar. A kada smo mu pokazali grafiku s pet najbolje ocijenjenih igrača njegove momčadi u netom završenoj epizodi, opet je bio vrlo jasan:

- To je uglavnom sve suprotno od onog kako to trener vidi...

Najavio je strateg modrih i Euro, pričao o tome mogu li Vatreni ponoviti Rusiju, a Petković biti kao Mandžukić 2018., govorio je i kako vidi Bjeličin rad te kakav Osijek očekuje nadolazeće sezone, može li Hajduk bar naznačiti da je na putu povratka na stare staze slave, rekao je i što misli o Superligi te otkrio tko mu je najbolji hrvatski trener...

Pogledajte podcast:

Linker
24. travanj 2024 00:26