Marko Tolić

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
PRVO IME SUSRETA

Kakav šou dinamovca! Modri veznjak na posudbi u ludoj utakmici zabio gol i upisao dvije asistencije

Marko Tolić je briljirao u remiju Celja i Maribora u utakmici sa čak šest golova
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2022. 22:35

Ludu utakmicu u Sloveniji su odigrali Celje i Maribor. U 15. kolu tamošnjeg prvenstva spometnuti su klubovi remizirali 3:3, a posebno je briljirao pomalo zaboravljeni dinamovac Marko Tolić koji je na posudbi u Mariboru koji vodi Damir Krznar.

Tolić je upisao dvije asistencije, a dobru igru je okrunio i golom, no to nije bilo dovoljno za tri boda. Domaći je sastav poveo u 25. minuti preko Matka, a gosti su izjednačili u 45. kada je Watson zabio nakon Tolićevog ubačaja iz kornera.

Matko je opet bio strijelac u 48. minuti, no uzvratio mu je Tolić 11 minuta kasnije kada je pospremio odbijanac za 2:2. Tolić je potom u 73. minuti režirao i preokret. Na njegovu asistenciju je zabio Vpotnik.

Taman kad se činilo da će Markov šou donijeti Mariboru sva tri boda, u trećoj minuti sučeve nadoknade vremena Vuklišević zabija za 3:3. Toliću je gol iz 59. minute bio i prvi gol u dresu Maribora, a upisao je ukupno četiri asistencije od dolaska u klub ovog ljeta.

Maribor je ovim remijem ostao na šestom mjestu s 18 bodova, dok je Celje treće s 26. Na prvom mjestu je Olimpija s 34 osvojena boda.

Linker
20. travanj 2024 15:20