ALEXANDER VILF Sputnik Via Afp
‘DOBRODOŠLI KUĆI, IVICA!‘

Kakav trenerski debi Ivice Olića! Pala tri gola, niti jedan iz igre, Vlašić zabio pa onda promašio penal

Navijači su krasnom porukom na transparentu podržali povratak klupske legende.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. travanj 2021. 17:16

Nesvakidašnja utakmica odigrana je u sklopu 24. kola ruskog nogometnog prvenstva. Na trenerskom debiju bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivice Olića, njegov je CSKA igrao u Saransku kod Tambova, posljednjeplasiranog kluba s ljestvice ruskog prvenstva. Završilo je 2:1 pobjedom Olićeve momčadi, a sva tri pogotka postignuta su iz kaznenih udaraca. Dapače, još je jedan bio neiskorišten.

Nažalost, nije ga u 64. minuti zabio aktualni hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić. On je kod već konačnog rezultata zapucao svoju drugu priliku iz najstrožih kazni, budući ga je prvu iskoristio za izjednačenje na 1:1 u 26. minuti utakmice.

Tambov je poveo zgoditkom Arhipova u 16. minuti, a CSKA je preokrenuo kada je u 52. minuti Rondon također iskoristio jedanaesterac.

image
DENIS TYRIN

Rijetko se kada dogodi utakmica u kojoj isti igrač, ovoga puta je to bio naš Vlašić, zabije i promaši kazneni udarac, a još se rijeđe vidi utakmica s ukupno četiri penala...

Kako god, Ivica Olić upisao je pobjedu u svojoj prvoj utakmici na mjestu samostalnog trenera. Olić je bivši igrač CSKA za kojeg je igrao od 2003. do 2007. godine, a navijači su mu, koji u Rusiji smiju biti na stadionu napisali poruku na hrvatskom. Na transparentu je pisalo: "Dobrodošli kući, Ivica!"

CSKA se nakon ove pobjede barem privremeno našao na četvrtom mjestu ljestvice s pet bodova zaostatka i utakmicom više od lidera Zenita.

image
Nikola Vlašić protiv Tambova
SOFASCORE

Statistika: SofaScore za SN

Linker
20. travanj 2024 10:26