Howard Webb (desno)
 THOMAS EISENHUTH Dpa Picture-alliance Via Afp
NAJPOZNATIJI SUDAČKI PAR

Kako je jedna večera promijenila život sucu koji je ispisao povijest: Nakon nje je ostavio ženu i djecu

Bivšem svjetski poznatom nogometnom sucu jedna je večera promijenila život u potpunosti
Piše: SNObjavljeno: 06. listopad 2021. 17:07

Riječ je o Howardu Webbu koji je javnosti otkrio kako je 2013. godine nakon večere s kolegicom sutkinjom Bibianom Steinhaus odlučio ostaviti suprugu, razvesti se i preseliti u Njemačku.

Webb i Steinhaus su svakako najpoznatiji sudački ljubavni par. Webb je sudio skoro 300 premierligaških utakmica, 2010. godine postao je prvi sudac koji je iste godine dijelio pravdu u finalu Lige prvaka i Svjetskom prvenstvu, dok je Steinhaus sudila Svjetsko finale nogometašica 2011. godine, kao i finale olimpijskog turnira 2012.

Par se nije poznavao do seminara u Rimu 2013. godine, a dvije godine kasnije Webb je odlučio pozvati Steinhaus na večeru u Frankfurtu tijekom osmosatnog boravka u gradu. Tada je započela njihova ljubavna romansa, a ubrzo potom Webb je rekao svojoj tadašnjoj ženi Kay i njihovo troje djece da se seli u Hannover kako bi živio sa Steinhaus.

image
Bibiana Steinhaus
SVEN HOPPE Dpa Picture-alliance Via Afp

"Moj odnos s Kay se naravno promijenio, ali i dalje smo u kontaktu, a djeca su dobro. Poput svakog prekida, bolno je. Moja veza s Bibi nije osvanula u medijima skoro godinu dana, a kada je, nismo se skrivali", objasnio je danas 50-godišnji Webb koji je prestao suditi 2014. godine.

Bivši policajac oženio je Bibi Steinhaus u ožujku ove godine, a zbog pandemije koronavirusa nije bilo svečane ceremonije, čak ni svjedoka.

"Zbog Covid ograničenja Howard i ja smo ovaj važan korak napravili kao par, a čak nije bilo ni svjedoka. Jako smo sretni", dodala je Steinhaus.

Linker
03. svibanj 2024 22:49