Pobjednička momčad 2. kola fantasyja
 SN
SuperSportske HNL fantasy

Kakva kombinacija: Pobjedu mu donijeli kvartet lokosa, dvojica iz Dinama, Hajduka i Osijeka te - Lovrić!

Iduće fantasy kolo starta u subotu u 20 sati, dotad imate vremena složiti svoju idealnu momčad
Piše: PromoObjavljeno: 05. kolovoz 2021. 13:29

Završilo je i 3. kolo HNL fantasyja koje nam je donijelo kikseve vodećih klubova, super utakmicu u derbiju Dinama i Rijeke, Issaha Abassa kao još jedno kvalitetno pojačanje Rijeke, kikseve dosad vrhunskog Labrovića, tehnički savršen šut za gol Drmića, tvrdu utakmicu na Poljudu u kojoj su ‘bili’ izdržali pritisak i minimalno slavili protiv Šibenika, pobjedu Lokosa u novozagrebačkom derbiju protiv ‘crnih’, šmekerski pogodak Kačavende, remi Osijeka i Slavena u Gradskom vrtu, sigurnu pobjedu Gorice u Puli i top gol iz slobodnjaka u režiji Kristijana Lovrića.

image
SN

Ovo kolo je najbolji fantasysta bio robertlerga koji je osvojio 77 bodova u iznimno kompliciranom kolu. Naš SuperSportske HNL fantasy pobjednik je osvojio bonus od 200 kn na SuperSport računu, a postavio je raznovrsnu momčad s 4 igrača Lokomotive, 2 igrača Osijeka, Dinama, Hajduka te jednim igračem Gorice. Najviše bodova su mu donijeli strijelci Majer (10 b), Oršić (kapetan - 19 b), Kačavenda (10 b) i Lovrić (7 b),a pogodio je i s uvrštavanjem Lovrencsicsa (9 b) koji je bio asistent, te Kalinića (8 b) koji je sačuvao čistu mrežu.

image
GORAN MEHKEK/CROPIX

Sljedeće fantasy kolo sastoji se samo od 3 utakmice jer su svoje dvoboje i Rijeka i Dinamo odgodili za prosinac. Stoga će u 4. HNL fantasy kolu fantasysti moći birati igrače iz dvoboja Slaven Belupa i Šibenika u Koprivnici, Gorice i Hajduka u Velikoj Gorici te Hrvatskog Dragovoljca i Osijeka u Kranjčevićevoj.

Kolo starta u subotu u 20 sati, stoga složi svoju fantasy momčad do 20 sati i nadmaši sve svoje prijatelje jer ikonski je pratiti i voljeti HNL!

Linker
30. travanj 2024 05:39