PAU BARRENA Afp
TO IM SE NEĆE SVIDJETI

Kakva provokacija za Barcelonu! Nijemci uz slavlje Hrvata natrljali sol na ranu Kataloncima

Nakon sinoćnjeg trijumfa Reala u Barceloni u Kupa kralja iz Njemačke je stigla zanimljiva reakcija
Piše: SNObjavljeno: 06. travanj 2023. 06:20

Luka Modrić, Karim Benzema i društvo sinoć su slavili 4:0 na Camp Nou, nadoknadili minus od jednog gola iz prve utakmice i plasirali se u veliki finale Kupa kralja, a na društvenim mrežama nakon susreta oglasio se Eintracht s provokacijom za Barcelonu.

Kao da sami poraz Barceloni nije bio dovoljno težak, iz Eintrachta su im odlučili natrljati sol na ranu objavivši na svom Twitter profilu fotografiju slavlja na Camp Nou uz emotikone i prateću poruku ‘Već smo vidjeli ovaj party u bijelom...‘ Na istoj se, između ostaloga nalazi hrvatski nogometaš Kristijan Jakić kako se veseli sa suigračima.

Podsjećamo, prošle je sezone upravo Eintracht izbacio Barcelonu iz Europske lige. Nakon 1:1 u Njemačkoj Eintracht je na Camp Nou slavio s 3:2 (14. travnja 2022.) bodren vojskom njihovih navijača koji su preplavili Camp Nou.

image
LLUIS GENE Afp

Barcelona je u tom susretu bila praktički gost na svom terenu budući su navijači Barcelone preprodavali svoje karte gostima očito očekujući laki prolazak. Sve im se obilo o glavu, pa su na kraju trijumfirali gosti uz burnu podršku s tribina.

Linker
18. travanj 2024 05:27