Danijel Ljuboja i Michael Zewlakow

 INSTAGRAM
DUGA KOSA I BRADA

Foto: Kakva transformacija napadača rođenog u Vinkovcima! Šeta ulicama Pariza i baš nitko ga ne može prepoznati

Karijeru je uglavnom fradio po francuskim klubovima, a sada se bavi menadžerskim poslom.
Piše: SNObjavljeno: 29. lipanj 2022. 13:16

Danijel Ljuboja tijekom svoje karijere pažnju je privlačio neobičnim frizurama, a obično se radilo o varijaciji 'irokeze', odnosno u svijetlo obojenog dijela kose na sredini glave. Nakon završene karijere ima potpuno novi imidž po kojem ga nitko ne može prepoznati.

Nekadašnji poljski nogometaš Michael Zewlakow, s kojim je Ljuboja igrao u varšavskoj Legiji, na svojem je Instagramu objavio fotografiju s 43-godišnjim Ljubojom koji sada ima nešto dužu kosu, ali i jako dugu bradu.

"Nogomet nisu samo utakmice, golovi, trofeji, radost ili tuga. To su ljudi i prijateljstva koja će ostati godinama. Svi će pronaći Eiffelov toranj u Parizu, ali ne i ovog gospodina, Danijela Ljuboju", napisao je Zewlakow.

Ljuboja je, inače, rođen u Vinkovcima i u tamošnjem je Dinamo počeo igrati nogomet kao dječak. Prešao je u Osijek, a početkom Domovinskog rata preselio je u Beograd, odnosno u Crvenu zvezdu. No, ni tamo nije igrao seniorski nogomet već ga je put odveo u Francusku gdje je igrao za Sochaux, Strasbourg, PSG, Grenoble, Nicu i Lens. Još je bio član Stuttgarta, HSV-a, Wolfsburga i Legije, a za reprezentaciju tadašnje Srbije i Crne Gore je upisao 10 nastupa. Trenutno radi u jednoj menadžerskoj agenciji.

image

Danijel Ljuboja za igračkih dana i sada

AFP/INSTAGRAM

Linker
03. svibanj 2024 11:06